притисни ентер »

Зеленото чудовиште: Зошто стануваме љубоморни во врска?
Зеленото чудовиште: Зошто стануваме љубоморни во врска?

Зеленото чудовиште: Зошто стануваме љубоморни во врска?

Кога зеленоокото чудовиште ќе се појави во вашиот живот, тоа може силно да се одрази на вашата врска и вашата психа. Доктор Роберт Л. Лехи во неговата книга „Лек за љубомора“ вели дека станува збор за нешто повеќе од тоа дека на едниот од вас „му шараат очите“ – почесто љубомората има врска со нашите карактерни особини. „За љумобора се потребни тројца“,