притисни ентер »

Тетовец проголтал ќесички со марихиана и прашкаста материја кога ја видел полицијата
Тетовец проголтал ќесички со марихиана и прашкаста материја кога ја видел полицијата

Тетовец проголтал ќесички со марихиана и прашкаста материја кога ја видел полицијата

Вчера врз основа на судска наредба, полициски службеници од СВР Тетово со службено куче од Единицата за службени кучиња, извршиле претрес во домот и помошните простории на M.Л.(35) во Тетово. При претресот биле пронајдени и одземени марихуана, дигитална вага, воздушна пушка „Дијана“ без сериски број, шест куршуми калибар 7,62мм и една запалка за рачна

Полицијата вршела претрес со кучиња - Тетовец голтнал ќесички со марихуана и бела материја

Полицијата вршела претрес со кучиња - Тетовец голтнал ќесички со марихуана и бела материја

Полицијата при претрес во Тетово нашла марихуана, дигитална вага, воздушна пушта „Дијана“ без сериски број, шест куршуми и една запалка за рачна бомба. - Пред започнување на претресот, во дворот дошол и С.И.(22) од Тетово, кај кого подоцна, исто така, бил извршен претрес и, откако полициски службеници се обиделе да извршат преглед над него, во устата

Тетовец проголтал ќесички со марихиана и прашкаста материја кога ја видел полицијата

Тетовец проголтал ќесички со марихиана и прашкаста материја кога ја видел полицијата

Вчера врз основа на судска наредба, полициски службеници од СВР Тетово со службено куче од Единицата за службени кучиња, извршиле претрес во домот и помошните простории на M.Л.(35) во Тетово. При претресот биле пронајдени и одземени марихуана, дигитална вага, воздушна пушка „Дијана“ без сериски број, шест куршуми калибар 7,62мм и една запалка за рачна

Тетовец проголтал ќесички со марихиана и прашкаста материја кога ја видел полицијата

Тетовец проголтал ќесички со марихиана и прашкаста материја кога ја видел полицијата

Вчера врз основа на судска наредба, полициски службеници од СВР Тетово со службено куче од Единицата за службени кучиња, извршиле претрес во домот и помошните простории на M.Л.(35) во Тетово. При претресот биле пронајдени и одземени марихуана, дигитална вага, воздушна пушка „Дијана“ без сериски број, шест куршуми калибар 7,62мм и една запалка за рачна

На тетовец од уста му ваделе марихуана, дел проголтал и завршил во болница

На тетовец од уста му ваделе марихуана, дел проголтал и завршил во болница

Тетовската полиција со полициски кучиња два часа претресувале домот и помошни простории на M.Л.(35) во Тетово при што пронашле и одзеле марихуана, дигитална вага, воздушна пушка „Дијана“ без сериски број, шест куршуми калибар 7,62мм и една запалка за рачна бомба, соопшти Полицијата. – Пред започнување на претресот, во дворот дошол и С.И.(22) од Тетово,

Маж проголтал ќесички со марихиана и прашкаста материја кога ја видел полицијата

Маж проголтал ќесички со марихиана и прашкаста материја кога ја видел полицијата

На 14.02.2020 во периодот од 15.15 до 17.45 часот, врз основа на судска наредба, полициски службеници од СВР Тетово, во содејство со полициски службеници со службено куче од Единицата за службени кучиња, извршиле претрес во домот и помошните простории на M.Л.(35) во Тетово. При претресот биле пронајдени и одземени марихуана, дигитална вага, воздушна

Тетовец проголтал ќесички со марихиана и прашкаста материја кога ја видел полицијата

Тетовец проголтал ќесички со марихиана и прашкаста материја кога ја видел полицијата

Вчера врз основа на судска наредба, полициски службеници од СВР Тетово со службено куче од Единицата за службени кучиња, извршиле претрес во домот и помошните простории на M.Л.(35) во Тетово. При претресот биле пронајдени и одземени марихуана, дигитална вага, воздушна пушка „Дијана“ без сериски број, шест куршуми калибар 7,62мм и една запалка за рачна

На тетовец од уста му ваделе марихуана, дел проголтал и завршил во болница

На тетовец од уста му ваделе марихуана, дел проголтал и завршил во болница

На тетовец од уста му ваделе марихуана, дел проголтал и завршил во болница Тетовската полиција со полициски кучиња два часа претресувале домот и помошни простории на M.Л.(35) во Тетово при што пронашле и одзеле марихуана, дигитална вага, воздушна пушка „Дијана“ без сериски број, шест куршуми калибар 7,62мм и една запалка за рачна бомба, соопшти Полицијата

Тетовец проголтал ќесички со марихиана и прашкаста материја кога ја видел полицијата

Тетовец проголтал ќесички со марихиана и прашкаста материја кога ја видел полицијата

На 14.02.2020 во периодот од 15.15 до 17.45 часот, врз основа на судска наредба, полициски службеници од СВР Тетово, во содејство со полициски службеници со службено куче од Единицата за службени кучиња, извршиле претрес во домот и помошните простории на M.Л.(35) во Тетово. При претресот биле пронајдени и одземени марихуана, дигитална вага, воздушна