притисни ентер »

Илјадници луѓе на улиците во Германија против новите мерки
Илјадници луѓе на улиците во Германија против новите мерки

Илјадници луѓе на улиците во Германија против новите мерки

Илјадници демонстранти се собраа во Берлин во знак на протест против мерките воведени за борба против пандемијата. Демонстрантите тврдат дека овие мерки ги кршат нивните граѓански права и слободи. Полицијата проценува дека на протестите имало околу 15.000 демонстранти кои не ги поддржуваат владините мерки. Меѓу демонстрантите се најде мал број на ултрадесничари

Берлин: Илјадници луѓе по улиците протестираат против носењето маски

Берлин: Илјадници луѓе по улиците протестираат против носењето маски

Илјадници демонстранти се собрани по улиците на Берлин, за да искажат незадоволство од мерките за борба со пандемијата на Ковид-19. Демонстрантите тврдат дека мерките ги кршат нивните граѓански права и слободи. Полицијата проценува дека на протестите имало околу 15.000 луѓе, а меѓу нив имало и мал број ултрадесничари кои носеле знамиња од империјалистичка

Илјадници луѓе на улиците во Германија против новите мерки

Илјадници луѓе на улиците во Германија против новите мерки

Илјадници демонстранти се собраа во Берлин во знак на протест против мерките воведени за борба против пандемијата. Демонстрантите тврдат дека овие мерки ги кршат нивните граѓански права и слободи. Полицијата проценува дека на протестите имало околу 15.000 демонстранти кои не ги поддржуваат владините мерки. Меѓу демонстрантите се најде мал број на ултрадесничари

Илјадници луѓе на улиците во Германија против новите мерки

Илјадници луѓе на улиците во Германија против новите мерки

Илјадници демонстранти се собраа во Берлин во знак на протест против мерките воведени за борба против пандемијата. Демонстрантите тврдат дека овие мерки ги кршат нивните граѓански права и слободи. Полицијата проценува дека на протестите имало околу 15.000 демонстранти кои не ги поддржуваат владините мерки. Меѓу демонстрантите се најде мал број на ултрадесничари

Илјадници луѓе на улиците во Германија против новите мерки

Илјадници луѓе на улиците во Германија против новите мерки

Илјадници демонстранти се собраа во Берлин во знак на протест против мерките воведени за борба против пандемијата. Демонстрантите тврдат дека овие мерки ги кршат нивните граѓански права и слободи. Полицијата проценува дека на протестите имало околу 15.000 демонстранти кои не ги поддржуваат владините мерки. Меѓу демонстрантите се најде мал број на ултрадесничари

Илјадници луѓе на улиците во Германија против новите мерки

Илјадници луѓе на улиците во Германија против новите мерки

Илјадници демонстранти се собраа во Берлин во знак на протест против мерките воведени за борба против пандемијата. Демонстрантите тврдат дека овие мерки ги кршат нивните граѓански права и слободи. Полицијата проценува дека на протестите имало околу 15.000 демонстранти кои не ги поддржуваат владините мерки. Меѓу демонстрантите се најде мал број на ултрадесничари

Германците на улица: Мисли! Немој да носиш маска!

Германците на улица: Мисли! Немој да носиш маска!

Илјадници демонстранти се собраа во Берлин за да искажат незадоволство од мерките воведени со цел да се спречи пандемијата од корона вирус. Демонстрантите тврдат дека мерките ги кршат нивните граѓански права и слободи. Полицијата проценува дека на улица излегле 15.000 луѓе кои не ги поддржуваат мерките на владата против ширењето на корона вируспт.

Германците на улица: Мисли! Немој да носиш маска!

Германците на улица: Мисли! Немој да носиш маска!

Илјадници демонстранти се собраа во Берлин за да искажат незадоволство од мерките воведени со цел да се спречи пандемијата од корона вирус. Демонстрантите тврдат дека мерките ги кршат нивните граѓански права и слободи. Полицијата проценува дека на улица излегле 15.000 луѓе кои не ги поддржуваат мерките на владата против ширењето на корона вируспт.