притисни ентер »

Бродолом
Бродолом

Бродолом

Четворица мажи на различна возраст после бродолом падне на пуст остров. Откако го обиколиле островот, виделе дека во непосредна близина има друг остров, кој бил населен само од голи жени. 20-годишниот: – Да пливаме до таму! – и се фрлил во водата. 30-годишниот: – Може да има ајкули… Да направиме сплав! 40-годишниот: – Како па да не! Ќе сме пливале…