притисни ентер »

Бившата членка на „Фрајле“, Марија Мирковиќ, ја објави својата прва песна и почна соло кариера
Бившата членка на „Фрајле“, Марија Мирковиќ, ја објави својата прва песна и почна соло кариера

Бившата членка на „Фрајле“, Марија Мирковиќ, ја објави својата прва песна и почна соло кариера

Српската пејачка Марија Мирковиќ, поранешна членка на новосадската група „Фрајле“, ја издаде својата прва самостојна песна „Пожури, пожури“. После осум месеци од напуштањето на групата, таа започна да гради соло кариера, иако и денес, некои од нејзините песни знае да ги сочува само за себе. Текстописец на нејзината нова композиција е Алка Вуица, а

Марија од Фрајле ја претстави својата прва самостојна песна: Балада, ама малку поинаква!

Марија од Фрајле ја претстави својата прва самостојна песна: Балада, ама малку поинаква!

Таа е правничка која само неправдата може да ја исфрли од колосек, но затоа гитарата и дружбата со пријателите ја носат низ животот. Пишува песни, свири и пее. На прашањето дали би била дур или мол, без размислување одговара дур. Таа е Марија, а „Пожури, пожури“ е нејзиниот прв сингл. Таа е лице и глас кои добро ги познавате. Радоста од создавањето

Бившата членка на „Фрајле“, Марија Мирковиќ ја објави својата прва песна и почна соло кариера

Бившата членка на „Фрајле“, Марија Мирковиќ ја објави својата прва песна и почна соло кариера

Српската пејачка Марија Мирковиќ, поранешна членка на новосадската група „Фрајле“, ја издаде својата прва самостојна песна „Пожури, пожури“. После осум месеци од напуштањето на групата, таа започна да гради соло кариера, иако и денес, некои од нејзините песни знае да ги сочува само за себе. Текстописец на нејзината нова композиција е Алка Вуица, а

Бивашта членка на „Фрајле“, Марија Мирковиќ ја објави својата прва песнаи почна соло кариера

Бивашта членка на „Фрајле“, Марија Мирковиќ ја објави својата прва песнаи почна соло кариера

Српската пејачка Марија Мирковиќ, поранешна членка на новосадската група „Фрајле“, ја издаде својата прва самостојна песна „Пожури, пожури“. После осум месеци од напуштањето на групата, таа започна да гради соло кариера, иако и денес, некои од нејзините песни знае да ги сочува само за себе. Текстописец на нејзината нова композиција е Алка Вуица, а

Бивашта членка на „Фрајле“, Марија Мирковиќ ја објави својата прва песнаи почна соло кариера

Бивашта членка на „Фрајле“, Марија Мирковиќ ја објави својата прва песнаи почна соло кариера

Српската пејачка Марија Мирковиќ, поранешна членка на новосадската група „Фрајле“, ја издаде својата прва самостојна песна „Пожури, пожури“. После осум месеци од напуштањето на групата, таа започна да гради соло кариера, иако и денес, некои од нејзините песни знае да ги сочува само за себе. Текстописец на нејзината нова композиција е Алка Вуица, а

Бившата членка на „Фрајле“, Марија Мирковиќ ја објави својата прва песна и почна соло кариера

Бившата членка на „Фрајле“, Марија Мирковиќ ја објави својата прва песна и почна соло кариера

Српската пејачка Марија Мирковиќ, поранешна членка на новосадската група „Фрајле“, ја издаде својата прва самостојна песна „Пожури, пожури“. После осум месеци од напуштањето на групата, таа започна да гради соло кариера, иако и денес, некои од нејзините песни знае да ги сочува само за себе. Текстописец на нејзината нова композиција е Алка Вуица, а

„Побрзај, побрзај“, нова песна на Марија, екс „Фрајле“

„Побрзај, побрзај“, нова песна на Марија, екс „Фрајле“

Пејачка Марија, поранешна членка на познатите „Фрајле“, ја претстави својата прва песна „Побрзај, побрзај“, која е малку поинаква балада. Марија е правничка, која, вели дека само неправдата може да ја исфрли од колосек, но затоа гитарата и дружбата со пријателите ја носат низ животот. Пишува песни, свири и пее. На прашањето дали би била дур или мол,

Глас и лице кои добро ги познавате – Марија ја претстави својата прва самостојна песна: Балада, ама малку поинаква!

Глас и лице кои добро ги познавате – Марија ја претстави својата прва самостојна песна: Балада, ама малку поинаква!

Таа е правничка која само неправдата може да ја исфрли од колосек, но затоа гитарата и дружбата со пријателите ја носат низ животот. Пишува песни, свири и пее. На прашањето дали би била дур или мол, без размислување одговара дур . Таа е Марија, а „Пожури, пожури“ е нејзиниот прв сингл. Таа е лице и глас кои добро ги познавате. Радоста од создавањето

Глас и лице кои добро ги познавате – Марија ја претстави својата прва самостојна песна: Балада, ама малку поинаква!

Глас и лице кои добро ги познавате – Марија ја претстави својата прва самостојна песна: Балада, ама малку поинаква!

Таа е правничка која само неправдата може да ја исфрли од колосек, но затоа гитарата и дружбата со пријателите ја носат низ животот. Пишува песни, свири и пее. На прашањето дали би била дур или мол, без размислување одговара дур . Таа е Марија, а „Пожури, пожури“ е нејзиниот прв сингл. Таа е лице и глас кои добро ги познавате. Радоста од создавањето

Глас и лице кои добро ги познавате - Марија од „Фрајле“ ја претстави својата прва самостојна песна

Глас и лице кои добро ги познавате - Марија од „Фрајле“ ја претстави својата прва самостојна песна

Таа е правничка која само неправдата може да ја исфрли од колосек, но затоа гитарата и дружбата со пријателите ја носат низ животот. Пишува песни, свири и пее. Поранешната членка на Фрајле пред осум месеци, а после 12 години поминати во групата, реши да се впушти во соло водите. За новата песна, насловена како „Пожури, пожури“ вели: „Во прашање е балада,