притисни ентер »

Нападнато министерството за култура
Нападнато министерството за култура

Нападнато министерството за култура

Во текот на ноќта или рано изутрина од засега непознати напаѓачи со боја е нападнато министерството за култура. Со жолта, црвена, и сина боја е бојосан влезниот дел на министерството а до влезната врата е напишана и кратенката МКД. Засега никој не ја презема одговорноста за симболичниот напад на македонската институција. Напади со боја беа карактеристични

Нападнато Министерството за култура

Нападнато Министерството за култура

Во текот на ноќта или рано изутрина од засега непознати напаѓачи со боја е нападнато министерството за култура. Со жолта, црвена, и сина боја е бојосан влезниот дел на министерството а до влезната врата е напишана и кратенката МКД. Засега никој не ја презема одговорноста за симболичниот напад на македонската институција. Напади со боја беа карактеристични