притисни ентер »

Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од општина Центар за социјално загрозените семејства
Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од општина Центар за социјално загрозените семејства

Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од општина Центар за социјално загрозените семејства

Градоначалникот на општина Центар Саша Богдановиќ, заедно со вработените во општинската администрација на семејства со висок социјален ризик, деновиве им подели 230 нови зимски јакни и 70 носачи за бебиња, што ќе ги затоплат во студените зимски денови, а се донација од УСАИД, информираат од Општината. Оттаму соопштуваат дека лицата од службите кои

Нови зимски јакни и носачи за бебиња за социјално загрозените семејства

Нови зимски јакни и носачи за бебиња за социјално загрозените семејства

Градоначалникот на општина Центар Саша Богдановиќ, заедно со вработените во општинската администрација на семејства со висок социјален ризик, денеска и вчера им подели 230 нови зимски јакни и 70 носачи за бебиња, што ќе ги затоплат во студените зимски денови, а се донација од УСАИД, информираат од Општината. Оттаму соопштуваат дека лицата од службите

Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од општина Центар за жителите од социјално загрозените семејства

Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од општина Центар за жителите од социјално загрозените семејства

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, заедно со вработените во општинската администрација, вчера и денес подели зимски јакни, кабаници (наметки за дожд) и носачи за бебиња на жители на Центар на кои овие работи им се најпотребни. По претходно утврдени критериуми, градоначалникот Богдановиќ подели нови 230 зимски јакни и 70 носачи за бебиња,

Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од општина Центар за социјално загрозените семејства

Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од општина Центар за социјално загрозените семејства

Градоначалникот на општина Центар Саша Богдановиќ, заедно со вработените во општинската администрација на семејства со висок социјален ризик, денеска и вчера им подели 230 нови зимски јакни и 70 носачи за бебиња, што ќе ги затоплат во студените зимски денови, а се донација од УСАИД, информираат од Општината. Оттаму соопштуваат дека лицата од службите

Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од општина Центар за социјално загрозените семејства

Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од општина Центар за социјално загрозените семејства

Градоначалникот на општина Центар Саша Богдановиќ, заедно со вработените во општинската администрација на семејства со висок социјален ризик, денеска и вчера им подели 230 нови зимски јакни и 70 носачи за бебиња, што ќе ги затоплат во студените зимски денови, а се донација од УСАИД, информираат од Општината. Оттаму соопштуваат дека лицата од службите

Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од општина Центар за социјално загрозените семејства

Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од општина Центар за социјално загрозените семејства

Градоначалникот на општина Центар Саша Богдановиќ, заедно со вработените во општинската администрација на семејства со висок социјален ризик, денеска и вчера им подели 230 нови зимски јакни и 70 носачи за бебиња, што ќе ги затоплат во студените зимски денови, а се донација од УСАИД, информираат од Општината. Оттаму соопштуваат дека лицата од службите

Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од општина Центар за социјално загрозените семејства

Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од општина Центар за социјално загрозените семејства

Градоначалникот на општина Центар Саша Богдановиќ, заедно со вработените во општинската администрација на семејства со висок социјален ризик, денеска и вчера им подели 230 нови зимски јакни и 70 носачи за бебиња, што ќе ги затоплат во студените зимски денови, а се донација од УСАИД, информираат од Општината.