притисни ентер »

Митева: Власта на чело со Ковачевски дала согласност за тарифникот на Катастар за поскапи  услуги
Митева: Власта на чело со Ковачевски дала согласност за тарифникот на Катастар за поскапи  услуги

Митева: Власта на чело со Ковачевски дала согласност за тарифникот на Катастар за поскапи услуги

Според портпаролката на ВМРО-ДПМНЕ, Марија Митева, власта на СДСМ е надвор од реалноста и од страдањата на овој народ кој едвај врзува крај со крај. Со тарифникот на Агенцијата за катастар на недвижности власта, вели таа, се обидува да ја спаси институцијата од банкрот. „Сите информации со кои располагаме говорат дека поради недомаќинското работење

Митева: Власта на чело со Ковачевски дала согласност за тарифникот на Катастар со кој се предвидува поскапување на услугите

Митева: Власта на чело со Ковачевски дала согласност за тарифникот на Катастар со кој се предвидува поскапување на услугите

Власта на СДСМ е надвор од реалноста и од страдањата на овој народ кој едвај врзува крај со крај. Со тарифникот на Агенцијата за катастар на недвижности власта се обидува да ја спаси институцијата од банкрот, рече на денешната прес-конференција Марија Митева, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ. – Сите информации со кои располагаме говорат дека поради недомаќинското

Митева: Власта на чело со Ковачевски дала согласност за тарифникот на Катастар со кој се предвидува поскапување на услугите

Митева: Власта на чело со Ковачевски дала согласност за тарифникот на Катастар со кој се предвидува поскапување на услугите

Власта на СДСМ е надвор од реалноста и од страдањата на овој народ кој едвај врзува крај со крај. Со тарифникот на Агенцијата за катастар на недвижности власта се обидува да ја спаси институцијата од банкрот, рече на денешната прес-конференција Марија Митева, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ. – Сите информации со кои располагаме говорат дека поради недомаќинското

Митева: СДСМ нема пари кои се наменети за народот, СДСМ зема пари од народот

Митева: СДСМ нема пари кои се наменети за народот, СДСМ зема пари од народот

Почитувани, Власта на СДСМ е надвор од реалноста и од страдањата на овој народ кој едвај врзува крај со крај. Со тарифникот на Агенцијата за катастар на недвижности власта се обидува да ја спаси институцијата од банкрот. Сите информации со кои располагаме говорат дека поради недомаќинското работење на Катастарот истиот е доведен до состојба да не се

Митева: Власта на чело со Ковачевски дала согласност за тарифникот на Катастар со кој се предвидува поскапување на услугите

Митева: Власта на чело со Ковачевски дала согласност за тарифникот на Катастар со кој се предвидува поскапување на услугите

„Власта на СДСМ е надвор од реалноста и од страдањата на овој народ кој едвај врзува крај со крај. Со тарифникот на Агенцијата за катастар на недвижности власта се обидува да ја спаси институцијата од банкрот. Сите информации со кои располагаме говорат дека поради недомаќинското работење на Катастарот истиот е доведен до состојба да не се знае дали

Митева: Власта на СДСМ дала согласност за тарифникот на Катастар со кој се предвидува поскапување на услугите

Митева: Власта на СДСМ дала согласност за тарифникот на Катастар со кој се предвидува поскапување на услугите

Власта на СДСМ е надвор од реалноста и од страдањата на овој народ кој едвај врзува крај со крај. Со тарифникот на Агенцијата за катастар на недвижности власта се обидува да ја спаси институцијата од банкрот. Сите информации со кои располагаме говорат дека поради недомаќинското работење на Катастарот истиот е доведен до состојба да не се знае дали

Митева: Власта на СДСМ е надвор од реалноста, дала согласност за поскапување на услугите на Катастарот

Митева: Власта на СДСМ е надвор од реалноста, дала согласност за поскапување на услугите на Катастарот

Митева: Власта на СДСМ е надвор од реалноста, дала согласност за поскапување на услугите на Катастарот Власта на СДСМ е надвор од реалноста и од страдањата на овој народ кој едвај врзува крај со крај. Со тарифникот на Агенцијата за катастар на недвижности власта се обидува да ја спаси институцијата од банкрот. Митева вели дека сите информации со кои

Митева: Власта на чело со Ковачевски дала согласност за тарифникот на Катастар за поскапи услуги

Митева: Власта на чело со Ковачевски дала согласност за тарифникот на Катастар за поскапи услуги

Според портпаролката на ВМРО-ДПМНЕ, Марија Митева, власта на СДСМ е надвор од реалноста и од страдањата на овој народ кој едвај врзува крај со крај. Со тарифникот на Агенцијата за катастар на недвижности власта, вели таа, се обидува да ја спаси институцијата од банкрот. „Сите информации со кои располагаме говорат дека поради недомаќинското работење

Митева: Власта на чело со Ковачевски дала согласност за тарифникот на Катастар со кој се предвидува поскапување на услугите

Митева: Власта на чело со Ковачевски дала согласност за тарифникот на Катастар со кој се предвидува поскапување на услугите

„Власта на СДСМ е надвор од реалноста и од страдањата на овој народ кој едвај врзува крај со крај. Со тарифникот на Агенцијата за катастар на недвижности власта се обидува да ја спаси институцијата од банкрот. Сите информации со кои располагаме говорат дека поради недомаќинското работење на Катастарот истиот е доведен до состојба да не се знае дали