притисни ентер »

Има 210 килограми, а луѓето ѝ плаќаат да јаде во живо
Има 210 килограми, а луѓето ѝ плаќаат да јаде во живо

Има 210 килограми, а луѓето ѝ плаќаат да јаде во живо

Млада девојка со свој еротски интернет-видеоканал, која е позната по нејзините 210 килограми, откри дека заработува стотици фунти така што јаде 10.000 калории дневно пред обожавателите, кои сакаат да гледаат како таа јаде и плаќаат за тоа. Блогерката Аманда Феј го користи својот апетит и фетишот на оние кои се подготвени да платат и до 76 фунти само

Има 210 килограми, а луѓето ѝ плаќаат да јаде во живо: Се чувствува физички и сексуално среќна

Има 210 килограми, а луѓето ѝ плаќаат да јаде во живо: Се чувствува физички и сексуално среќна

Млада девојка со свој еротски интернет-видеоканал, која е позната по нејзините 210 килограми, откри дека заработува стотици фунти така што јаде 10.000 калории дневно пред обожавателите, кои сакаат да гледаат како таа јаде и плаќаат за тоа. Блогерката Аманда Феј го користи својот апетит и фетишот на оние кои се подготвени да платат и до 76 фунти само

Има 210 килограми и заработува богатство - луѓето ѝ даваат пари за да го прави ова во живо

Има 210 килограми и заработува богатство - луѓето ѝ даваат пари за да го прави ова во живо

Млада девојка со свој еротски интернет-видеоканал, која е позната по нејзините 210 килограми, откри дека заработува стотици фунти така што јаде 10.000 калории дневно пред обожавателите, кои сакаат да гледаат како таа јаде и плаќаат за тоа. Блогерката Аманда Феј го користи својот апетит и фетишот на оние кои се подготвени да платат и до 76 фунти само

Има 210 килограми, а луѓето ѝ плаќаат да јаде во живо: Се чувствува физички и сексуално среќна

Има 210 килограми, а луѓето ѝ плаќаат да јаде во живо: Се чувствува физички и сексуално среќна

Има 210 килограми, а луѓето ѝ плаќаат да јаде во живо: Се чувствува физички и сексуално среќна Млада девојка со свој еротски интернет-видеоканал, која е позната по нејзините 210 килограми, откри дека заработува стотици фунти така што јаде 10.000 калории дневно пред обожавателите, кои сакаат да гледаат како таа јаде и плаќаат за тоа. Блогерката Аманда

Има 210 кг, заработува богатство од луѓето кои плаќаат за таа да јаде

Има 210 кг, заработува богатство од луѓето кои плаќаат за таа да јаде

Webcam девојка која има 210 килограми откри дека заработува богатство така што јаде 10 илјади калории дневно пред обожувателите кои за тоа даваат пари. Аманда феј (25) го користи својот огромен апетит за на фетишистите да им наплаќа 76 фунти да ја гледаат додека јаде огромни количини храна и пие газирани сокови, пишува „The Sun“. Нејзиното шоу е популарно

Има 210 кг, заработува богатство од луѓето кои и плаќаат да јаде!

Има 210 кг, заработува богатство од луѓето кои и плаќаат да јаде!

Webcam девојка која има 210 килограми откри дека заработува богатство така што јаде 10 илјади калории дневно пред обожувателите кои за тоа даваат пари. Аманда Феј (25) го користи својот огромен апетит за на фетишистите да им наплаќа 76 фунти да ја гледаат додека јаде огромни количини храна и пие газирани сокови, пишува „The Sun“. Нејзиното шоу е популарно

Има 210 килограми, а луѓето ѝ плаќаат да јаде во живо

Има 210 килограми, а луѓето ѝ плаќаат да јаде во живо

Млада девојка со свој еротски интернет-видеоканал, која е позната по нејзините 210 килограми, откри дека заработува стотици фунти така што јаде 10.000 калории дневно пред обожавателите, кои сакаат да гледаат како таа јаде и плаќаат за тоа.

Ова е или болест или фетиш: Има 210 килограми, луѓе плаќаат цело богатство само да ја гледаат како јаде

Ова е или болест или фетиш: Има 210 килограми, луѓе плаќаат цело богатство само да ја гледаат како јаде

Вебкам девојка, која тежи 210 килограми открила како заработува богатство јадејќи 10.000 калории дневно пред фановите кои ѝ плаќаат за тоа. Аманда Фаје (25) го користи својот огромен апетит за да им наплати по 76 фунти на фетишистите кои ја гледаат додека внесува огромна количина храна и газирани пијалоци преку инка, пренесува The Sun. Нејзиното шоу

Ова е или болест или фетиш: Има 210 килограми, луѓе плаќаат цело богатство само да ја гледаат како јаде

Ова е или болест или фетиш: Има 210 килограми, луѓе плаќаат цело богатство само да ја гледаат како јаде

Ова е или болест или фетиш: Има 210 килограми, луѓе плаќаат цело богатство само да ја гледаат како јаде (ФОТО) Вебкам девојка, која тежи 210 килограми открила како заработува богатство јадејќи 10.000 калории дневно пред фановите кои ѝ плаќаат за тоа. Аманда Фаје (25) го користи својот огромен апетит за да им наплати по 76 фунти на фетишистите кои ја