притисни ентер »

Приведен маж од Косово, сакал да влезе во Македонија со фалсификувана возачка дозвола
Приведен маж од Косово, сакал да влезе во Македонија со фалсификувана возачка дозвола

Приведен маж од Косово, сакал да влезе во Македонија со фалсификувана возачка дозвола

На 11.02.2024 во 14:50 часот на Граничен премин Богородица, полициски службеници го лишиле од слобода С.М.(25) од Косово затоа што при пасошка контрола и проверка било констатирано дека на увид дал фалсификувана косовска возачка дозвола. Лицето било задржано во полициска станица и по целосно документирање на случајот ќе биде поднесена соодветна пријава

Приведен маж од Косово, сакал да влезе во Македонија со фалсификувана возачка дозвола

Приведен маж од Косово, сакал да влезе во Македонија со фалсификувана возачка дозвола

На 11.02.2024 во 14:50 часот на Граничен премин Богородица, полициски службеници го лишиле од слобода С.М.(25) од Косово затоа што при пасошка контрола и проверка било констатирано дека на увид дал фалсификувана косовска возачка дозвола. Лицето било задржано во полициска станица и по целосно документирање на случајот ќе биде поднесена соодветна пријава

Приведен маж од Косово, сакал да влезе во Македонија со фалсификувана возачка дозвола

Приведен маж од Косово, сакал да влезе во Македонија со фалсификувана возачка дозвола

На 11.02.2024 во 14:50 часот на Граничен премин Богородица, полициски службеници го лишиле од слобода С.М.(25) од Косово затоа што при пасошка контрола и проверка било констатирано дека на увид дал фалсификувана косовска возачка дозвола. Лицето било задржано во полициска станица и по целосно документирање на случајот ќе биде поднесена соодветна пријава

Приведен маж од Косово, со фалсификувана возачка дозвола сакал да влезе во Македонија

Приведен маж од Косово, со фалсификувана возачка дозвола сакал да влезе во Македонија

На 11.02.2024 во 14:50 часот на Граничен премин Богородица, полициски службеници го лишиле од слобода С.М.(25) од Косово затоа што при пасошка контрола и проверка било констатирано дека на увид дал фалсификувана косовска возачка дозвола. Лицето било задржано во полициска станица и по целосно документирање на случајот ќе биде поднесена соодветна пријава

Приведен Косовец на Богородица, на увид дал фалскификувана возачка дозвола

Приведен Косовец на Богородица, на увид дал фалскификувана возачка дозвола

На граничниот премин Богородица вчера бил приведен Косовец кој на увид дал фалсификувана возачка дозвола. Лицето било задржано во полициска станица и по целосно документирање на случајот ќе биде поднесена соодветна пријава.

Приведен маж од Косово, сакал да влезе во Македонија со фалсификувана возачка дозвола

Приведен маж од Косово, сакал да влезе во Македонија со фалсификувана возачка дозвола

На 11.02.2024 во 14:50 часот на Граничен премин Богородица, полициски службеници го лишиле од слобода С.М.(25) од Косово затоа што при пасошка контрола и проверка било констатирано дека на увид дал фалсификувана косовска возачка дозвола. Лицето било задржано во полициска станица и по целосно документирање на случајот ќе биде поднесена соодветна пријава

Со фалсификувана возачка дозвола сакал да влезе во Македонија

Со фалсификувана возачка дозвола сакал да влезе во Македонија

На 11.02.2024 во 14:50 часот на Граничен премин Богородица, полициски службеници го лишиле од слобода С.М.(25) од Косово затоа што при пасошка контрола и проверка било констатирано дека на увид дал фалсификувана косовска возачка дозвола. Лицето било задржано во полициска станица и по целосно документирање на случајот ќе биде поднесена соодветна пријава

Косовец со фалсификат возачка сакал да помине граничен премин

Косовец со фалсификат возачка сакал да помине граничен премин

Вчера во 14.50 часот на Граничен премин Богородица, полициски службеници го лишиле од слобода С.М.(25)од Косово. Имено лицето на увид на пасошката контрола им приложил фалсификувана косовска возачка довола. Лицето било задржано во полициска станица и по целосно документирање на случајот ќе биде поднесена соодветна пријава.

Приведен маж од Косово, со фалсификувана возачка дозвола сакал да влезе во Македонија

Приведен маж од Косово, со фалсификувана возачка дозвола сакал да влезе во Македонија

На 11.02.2024 во 14:50 часот на Граничен премин Богородица, полициски службеници го лишиле од слобода С.М.(25) од Косово затоа што при пасошка контрола и проверка било констатирано дека на увид дал фалсификувана косовска возачка дозвола. Лицето било задржано во полициска станица и по целосно документирање на случајот ќе биде поднесена соодветна пријава