притисни ентер »

Кавадаречките пожарникари спречија катастрофа: Се случи како на филм, им аплаудиравме за храброста!
Кавадаречките пожарникари спречија катастрофа: Се случи како на филм, им аплаудиравме за храброста!

Кавадаречките пожарникари спречија катастрофа: Се случи како на филм, им аплаудиравме за храброста!

Брзата и професионална интервенција на кавадаречките пожарникари утрината околу два часот спречи катастрофа од голем размер, кога во куќа во близина на Основното Училиште Димката Ангелов – Габерот избувнал пожар, објавува Фокус . Се уште се утврдува причината за пожарот, кој според очевидци на местото на настанот започнал да се шири со страотна брзина

Општина Кавадарци ќе помогне на семејството чиј дом утрово беше зафатен од пожар

Општина Кавадарци ќе помогне на семејството чиј дом утрово беше зафатен од пожар

Оттаму појаснуваат дека по проценките на штетата, одлука за висината на помошта ќе донесе Советот на општината. Десет кавадаречки пожарникари во два тима го гаснеле пожарот од 1.45 до 4 часот. Во гаснењето помагале и таткото и синот од семејството чија куќа настрадала од огнот. За среќа, нема повредени. -Со сите сили ги гасневме пламените јазици на

Семејството од изгорената куќа во Кавадарци кај роднини

Семејството од изгорената куќа во Кавадарци кај роднини

Семејството од куќата која изгоре утринава во Кавадарци е сместено кај роднини, најавена е помош и од општината и од компанијата „Кожувчанка”. – Стапив во контакт со семејството и за нив ќе биде обезбедена целосна помош од општината и од компанијата „Кожувчанка“, како финансиска, така и во механизација. Целосно ќе се расчистат остатоците после пожарот

Семејството од изгорената куќа во Кавадарци кај роднини

Семејството од изгорената куќа во Кавадарци кај роднини

Семејството од куќата која изгоре утринава во Кавадарци е сместено кај роднини, најавена е помош и од општината и од компанијата „Кожувчанка". Стапив во контакт со семејството и за нив ќе биде обезбедена целосна помош од општината и од компанијата „Кожувчанка", како финансиска, така и во механизација. Целосно ќе се расчистат остатоците после пожарот

Општина Кавадарци ќе помогне на семејство чиј дом утрово беше зафатен од пожар

Општина Кавадарци ќе помогне на семејство чиј дом утрово беше зафатен од пожар

илустрација Општина Кавадарци ќе помогне на семејството чиј дом утрово беше зафатен од пожар, велат за МИА од кабинетот на кавадаречкиот градоначалник Митко Јанчев. Оттаму појаснуваат дека по проценките на штетата, одлука за висината на помошта ќе донесе Советот на општината. Десет кавадаречки пожарникари во два тима го гаснеле пожарот од 1.45 до 4

Кавадаречките пожарникари спречија катастрофа: Се случи како на филм, им аплаудиравме за храброста!

Кавадаречките пожарникари спречија катастрофа: Се случи како на филм, им аплаудиравме за храброста!

Кавадаречките пожарникари спречија катастрофа: Се случи како на филм, им аплаудиравме за храброста! Брзата и професионална интервенција на кавадаречките пожарникари утрината околу два часот спречи катастрофа од голем размер, кога во куќа во близина на Основното Училиште Димката Ангелов – Габерот избувнал пожар, објавува Фокус . Се уште се утврдува

Општина Кавадарци ќе помогне на семејството чиј дом утрово беше зафатен од пожар

Општина Кавадарци ќе помогне на семејството чиј дом утрово беше зафатен од пожар

Општина Кавадарци ќе помогне на семејството чиј дом утрово беше зафатен од пожар, велат за МИА од кабинетот на кавадаречкиот градоначалник Митко Јанчев. Оттаму појаснуваат дека по проценките на штетата, одлука за висината на помошта ќе донесе Советот на општината. Десет кавадаречки пожарникари во два тима го гаснеле пожарот од 1.45 до 4 часот. Во гаснењето

Кавадаречките пожарникари спречија катастрофа: Се случи како на филм, им аплаудиравме за храброста!

Кавадаречките пожарникари спречија катастрофа: Се случи како на филм, им аплаудиравме за храброста!

Брзата и професионална интервенција на кавадаречките пожарникари утрината околу два часот спречи катастрофа од голем размер, кога во куќа во близина на Основното Училиште Димката Ангелов – Габерот избувнал пожар. Се уште се утврдува причината за пожарот, кој според очевидци на местото на настанот започнал да се шири со страотна брзина. -Огнените пламени

Семејството од изгорената куќа во Кавадарци кај роднини

Семејството од изгорената куќа во Кавадарци кај роднини

Семејството од куќата која изгоре утринава во Кавадарци е сместено кај роднини, најавена е помош и од општината и од компанијата „Кожувчанка". Стапив во контакт со семејството и за нив ќе биде обезбедена целосна помош од општината и од компанијата „Кожувчанка", како финансиска, така и во механизација. Целосно ќе се расчистат остатоците после пожарот

Општина Кавадарци ќе помогне на семејството чиј дом утрово беше зафатен од пожар

Општина Кавадарци ќе помогне на семејството чиј дом утрово беше зафатен од пожар

Општина Кавадарци ќе помогне на семејството чиј дом утрово беше зафатен од пожар, велат за МИА од кабинетот на кавадаречкиот градоначалник Митко Јанчев. Оттаму појаснуваат дека по проценките на штетата, одлука за висината на помошта ќе донесе Советот на општината. Десет кавадаречки пожарникари во два тима го гаснеле пожарот од 1.45 до 4 часот. Во гаснењето