притисни ентер »

Театри, протоколи и стапица
Театри, протоколи и стапица

Театри, протоколи и стапица

Стоиме така пред врата со комшијата Џон и муабетиме. Така ви е тоа тука, се стои пред врата и формираниот кружок, набрзо зголемен со Џени, Кејти и Арчи (сопруга, ќерка и куче), ги разгледува најновите случувања во земјата, светот и соседството, од нога. Се навикнавме на муабет пред врата со соседите, во сите временски услови. Нема тука „ајде комшии,