притисни ентер »

Без вода корисници на улиците „Народен Фронт” и „Васил Ѓорѓов” во Капиштец
Без вода корисници на улиците „Народен Фронт” и „Васил Ѓорѓов” во Капиштец

Без вода корисници на улиците „Народен Фронт” и „Васил Ѓорѓов” во Капиштец

Поради дефект ф-100 милиметир на улица „Народен Фронт” број 3, без вода се корисниците на дел од оваа улица, од броевите 3 до 9 и дел од улицата „Васил Ѓорѓов'” во Капиштец. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација”, водоснабдувањето е прекинато од 13:40 часот и ќе трае се до завршување со санацијата на дефектот.

Без вода корисници на улиците „Народен Фронт” и „Васил Ѓорѓов” во Капиштец

Без вода корисници на улиците „Народен Фронт” и „Васил Ѓорѓов” во Капиштец

Поради дефект ф-100 милиметир на улица „Народен Фронт” број 3, без вода се корисниците на дел од оваа улица, од броевите 3 до 9 и дел од улицата „Васил Ѓорѓов'” во Капиштец. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација”, водоснабдувањето е прекинато од 13:40 часот и ќе трае се до завршување со санацијата на дефектот.

Без вода корисници на улиците „Народен Фронт“ и „Васил Ѓорѓов“ во Капиштец

Без вода корисници на улиците „Народен Фронт“ и „Васил Ѓорѓов“ во Капиштец

Поради дефект ф-100 милиметир на улица „Народен Фронт“ број 3, без вода се корисниците на дел од оваа улица, од броевите 3 до 9 и дел од улицата „Васил Ѓорѓов’“ во Капиштец. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“, водоснабдувањето е прекинато од 13:40 часот и ќе трае се до завршување со санацијата на дефектот.

Без вода денеска корисниците на улица „Његошева”

Без вода денеска корисниците на улица „Његошева”

Поради дефект на улица „Софиска“, број 5б, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата „Његошева“. Прекинот на водоснабдувањето ќе биде од 13:00 часот до санирање на дефектот, соопштија од јавното претпријатие „Водовод и Канализација”.

Без вода корисници на улиците „Народен Фронт“ и „Васил Ѓорѓов“ во Капиштец

Без вода корисници на улиците „Народен Фронт“ и „Васил Ѓорѓов“ во Капиштец

Поради дефект ф-100 милиметир на улица „Народен Фронт“ број 3, без вода се корисниците на дел од оваа улица, од броевите 3 до 9 и дел од улицата „Васил Ѓорѓов’“ во Капиштец. Скопје, 14 јануари 2022 (МИА) – Поради дефект ф-100 милиметир на улица „Народен Фронт“ број 3, без вода се корисниците на дел од оваа улица, од броевите 3 до 9 и дел од улицата

Без вода во Куманово денеска на овие локации

Без вода во Куманово денеска на овие локации

Четири локации во Куманово денеска ќе бидат без вода, поради дефекти на водоводната мрежа. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, станува збор за улиците „Анѓа Ранковиќ“, „6 Април“, „Перо Тошев“ и улицата „Правда Спасовска“. Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите. Никола Ивановски

Без вода улица „Серава“

Без вода улица „Серава“

ЈП Водовод и Kанализација-Скопје известува дека денеска од 11 часот без вода ќе бидат дел од корисниците на ул. „Серава“ 22, во Општина Чаир, поради дефект на ППХ ф 80 мм на таа улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од од 11:00 часот до санирање на дефектот.