притисни ентер »

Анџелина Џоли има сериозна здравствена криза? Светските медиуми пишуваат за актерката, причината е тажна, а асистентките се во паника!
Анџелина Џоли има сериозна здравствена криза? Светските медиуми пишуваат за актерката, причината е тажна, а асистентките се во паника!

Анџелина Џоли има сериозна здравствена криза? Светските медиуми пишуваат за актерката, причината е тажна, а асистентките се во паника!

Актерката Анџелина Џоли има сериозна здравствена криза, а како што наведува таблоидот New Weekly!, таа на почетокот на годината доживеала нервен слом. – Анџелина едвај може да стои на нозе. Кога ќе стане веднаш и се слошува. Константно чувствува вртоглавици. Нејзините асистентки ретко ја пуштаат сама било каде бидејќи се плашат дека славната актерка

Анџелина Џоли има сериозна здравствена криза?!

Анџелина Џоли има сериозна здравствена криза?!

фото:анџолина џоли/инстаграм Актерката Анџелина Џоли има сериозна здравствена криза и како што наведува таблоидот, доживеала нервен слом на почетокот на годината. – Анџелина едвај може да застане на свои нозе. И кога ќе стане, веднаш и е лошо. Постојано чувствува вртоглавица. Нејзините асистенти ретко ја пуштаат да оди каде било затоа што се плашат

Едвај стои на нозе: Блиските на Анџелина Џоли исплашени за неа

Едвај стои на нозе: Блиските на Анџелина Џоли исплашени за неа

Асистентите на Анџелина Џоли се многу загрижени за нејзиното здравје, бидејќи таа често има вртоглавици, едвај стои и никогаш не ја виделе нешто да јаде. Таа се довела во ваква состојба кога излегле гласините дека наводно Бред Пит се смирил со Анџелина Џоли. Според таблоидите, таа едвај стои на нозе, ѝ се врти уште во моментот кога ќе стане, а асистентите

Блиските загрижени за Анџелина Џоли

Блиските загрижени за Анџелина Џоли

Асистентите на Анџелина Џоли се многу загрижени за нејзиното здравје, бидејќи таа често има вртоглавици, едвај стои и никогаш не ја виделе нешто да јаде. Таа се довела во ваква состојба кога излегле гласините дека наводно Бред Пит се смирил со Анџелина Џоли. Според таблоидите, таа едвај стои на нозе, ѝ се врти уште во моментот кога ќе стане, а асистентите