притисни ентер »

Мицкоски: 51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?
Мицкоски: 51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?

Мицкоски: 51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?

51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?, напиша на својот фејсбук статус лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. „Гробиштата се полни, душите празни. Оваа бројка ќе беше помала да имаше навреме вакцини. Но, провизиите им беа поважни. Оставка за мафијашката власт, а потоа одговорност

Мицкоски: Поцинати 51 лице од корона, а Заев вели не чувствувал одговорност

Мицкоски: Поцинати 51 лице од корона, а Заев вели не чувствувал одговорност

Починати се 51 лице од коронавирусот, а Заев вели не чувствувал одговорност. А ако не е ваша, чија е?, напиша на фејсбук-статус лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. – Гробиштата се полни, душите празни. Оваа бројка ќе беше помала да имаше навреме вакцини. Но, провизиите им беа поважни. Оставка за мафијашката власт, а потоа одговорност

Мицкоски: 51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?

Мицкоски: 51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?

51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?, напиша на својот фејсбук статус лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. „Гробиштата се полни, душите празни. Оваа бројка ќе беше помала да имаше навреме вакцини. Но, провизиите им беа поважни. Оставка за мафијашката власт, а потоа одговорност

Мицкоски: 51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?

Мицкоски: 51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?

51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?, напиша на својот фејсбук статус лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. „Гробиштата се полни, душите празни. Оваа бројка ќе беше помала да имаше навреме вакцини. Но, провизиите им беа поважни. Оставка за мафијашката власт, а потоа одговорност

Мицкоски: 51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чија е?

Мицкоски: 51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чија е?

51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чиjа е? Гробиштата се полни, душите празни. Оваа бројка ќе беше помала да имаше навреме вакцини. Но, провизиите им беа поважни. Оставка за мафијашката власт, а потоа одговорност и нормализација. Секој според заслуженото, за народот спокој и можности, за криминалците

Мицкоски: 51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чија е?

Мицкоски: 51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чија е?

51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чиjа е? Гробиштата се полни, душите празни. Оваа бројка ќе беше помала да имаше навреме вакцини. Но, провизиите им беа поважни. Оставка за мафијашката власт, а потоа одговорност и нормализација. Секој според заслуженото, за народот спокој и можности, за криминалците

Мицкоски: 51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?

Мицкоски: 51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?

51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?, напиша на својот фејсбук статус лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. „Гробиштата се полни, душите празни. Оваа бројка ќе беше помала да имаше навреме вакцини. Но, провизиите им беа поважни. Оставка за мафијашката власт, а потоа одговорност

Мицкоски: Гробиштата се полни, душите празни

Мицкоски: Гробиштата се полни, душите празни

„51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чија е?“, објави лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Тој во својот статус на Фејсбук дополнува дека гробиштата се полни, душите празни и дека оваа бројка ќе била помала да имало навреме вакцини. „Но, провизиите им беа поважни. Оставка за мафијашката

Мицкоски: 51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност

Мицкоски: 51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност

Гробиштата се полни, душите празни. Оваа бројка ќе беше помала да имаше навреме вакцини. Но, провизиите им беа поважни. Оставка за мафијашката власт, а потоа одговорност и нормализација. Секој според заслуженото, за народот спокој и можности, за криминалците одговорност. Нема бегање!

Мицкоски: Починаа 51 лице, ако одговорноста не е на Заев, чија е?

Мицкоски: Починаа 51 лице, ако одговорноста не е на Заев, чија е?

„Гробиштата се полни, душите празни. Оваа бројка ќе беше помала да имаше навреме вакцини. Но, провизиите им беа поважни. Оставка за мафијашката власт, а потоа одговорност и нормализација“, напиша Мицкоски. Починати се 51 лице од коронавирус, а Заев вели не чувствувал одговорност. А ако не е ваша, чија е?, напиша фејсбук-статус лидерот на опозициската