притисни ентер »

TAG Heuer станува главен спонзор на Porsche Esports Supercup
TAG Heuer станува главен спонзор на Porsche Esports Supercup

TAG Heuer станува главен спонзор на Porsche Esports Supercup

Ако мислите дека сте доволно добри, учествувајте и вие во Porsche TAG Heuer Esports Supercup и борете се за награди во вредност од 200.000 долари! Производителот на луксузни часовници TAG Heuer станува главен спонзор на Porsche Esports Supercup. Овој esports тркачки шампионат го основаше токму Porsche и тоа во соработка со iRacing, еден од најдобрите