притисни ентер »

Лаги за сексот кои мажите мора да ги заборават
Лаги за сексот кои мажите мора да ги заборават

Лаги за сексот кои мажите мора да ги заборават

Лаги за сексот кои мажите мора да ги заборават Без оглед на тоа колку сте потковани со сексуално знаење, сигурни сме дека сепак верувате во некои од следните заблуди. Доколку се грижите за својот сексуален живот и здрав однос во врската, време е да го промените мислењето. Некои заблуди за женската сексуалност толку длабоко навлегле во машките кругови

Лаги за сексот кои мажите мора да ги заборават

Лаги за сексот кои мажите мора да ги заборават

Без оглед на тоа колку сте потковани со сексуално знаење, сигурни сме дека сепак верувате во некои од следните заблуди. Доколку се грижите за својот сексуален живот и здрав однос во врската, време е да го промените мислењето. Некои заблуди за женската сексуалност толку длабоко навлегле во машките кругови што речиси секој припадник од посилниот пол

Ова се најголемите лаги кои во сексот ги користат и мажите и жените!

Ова се најголемите лаги кои во сексот ги користат и мажите и жените!

Секој од нас кажал некоја лага поврзан за секс со цел да ги поштедиме чуствата на партнерот, а некои од нас лажат поради други причини. Кога е во прашање секс, искреноста мора да биде приоритет кај двајцата партнери за да постигнат големо задоволство. Секој од нас кажал некоја лага поврзан за секс со цел да ги поштедиме чуствата на партнерот, а некои

Атрактивните жени имаат помалку сексуални партнери

Атрактивните жени имаат помалку сексуални партнери

Атрактивните жени најчесто имаат помал број сексуални партнери. Ова го открило едно доста интересно истражување, според кое се заклучило дека атрактивните жени се склони кон подолги врски, за разлика од атрактивните мажи, кои се склони кон сексуални авантури и ретко кога се посветени на подолготрајни љубовни односи. Ако се прашувате зошто, следи и