притисни ентер »

Xiaomi 12X ќе дебитира на декемврискиот настан
Xiaomi 12X ќе дебитира на декемврискиот настан

Xiaomi 12X ќе дебитира на декемврискиот настан

Досегашните извештаи во врска со претстојната Xiaomi 12 линија сугерираат дека компанијата ќе ги претстави уредите на повеќе настани во текот на неколку недели и месеци, почнувајќи со стандардниот Xiaomi 12 модел во декември. Но, новиот извештај сега вели дека ќе добиеме најмалку два уреда на настанот на иницијалната објава следниот месец, пишува GSM

Xiaomi 12X ќе дебитира на декемврискиот настан

Xiaomi 12X ќе дебитира на декемврискиот настан

. Досегашните извештаи во врска со претстојната постава на Xiaomi 12 сугерираат дека компанијата ќе ја претстави серијата во повеќе настани во текот на неколку недели и месеци, почнувајќи со ванила Xiaomi 12 во декември. Сепак, новиот извештај сега вели дека ќе добиеме најмалку двајца членови на првичниот најавен настан следниот месец. Xiaomi 12X,