притисни ентер »

Lucky Explorer на MV Agusta нѐ враќа во времето кога пушењето не беше најголемиот грев!
Lucky Explorer на MV Agusta нѐ враќа во времето кога пушењето не беше најголемиот грев!

Lucky Explorer на MV Agusta нѐ враќа во времето кога пушењето не беше најголемиот грев!

MV Agusta преку проектот Lucky Explorer влегува во популарната Adveture категорија! MV Agusta преку проектот Lucky Explorer влегува во популарната Adveture категорија! Порано швајцувањето имаше неколку значења како на пример заварување на 2 парчиња метал, но и палење на следна цигара од онаа која што се пуши во моментот. Никако не ја поддржуваме оваа