притисни ентер »

Ви треба помош по сообраќајка? Volvo има апликација и за тоа
Ви треба помош по сообраќајка? Volvo има апликација и за тоа

Ви треба помош по сообраќајка? Volvo има апликација и за тоа

Volvo на своите клиенти им понуди нова бесплатна апликација дизајнирана да дава совети и помош по можна сообраќајна несреќа. Volvo е светски призната како компанија која обрнува големо внимание на безбедноста на патниците, преку технологии кои помагаат до несреќа воопшто и да не дојде, како и преку системи за активна и пасивна безбедноснст кои ја намалуваат

Ви треба помош по сообраќајка? Volvo има апликација и за тоа

Ви треба помош по сообраќајка? Volvo има апликација и за тоа

Volvo на своите клиенти им понуди нова бесплатна апликација дизајнирана да дава совети и помош по можна сообраќајна несреќа. Volvo е светски призната како компанија која обрнува големо внимание на безбедноста на патниците, преку технологии кои помагаат до несреќа воопшто и да не дојде, како и преку системи за активна и пасивна безбедноснст кои ја намалуваат

Volvo помага при сообраќајна несреќа

Volvo помага при сообраќајна несреќа

Volvo на своите купувачи им нуди бесплатна апликација која ќе им помогне при сообраќајна незгода Целта на апликацијата е на возачот да му пружи совет и помош доколку се случи сообраќајна незгода. Volvo е позната по технолошки напредните системи кои ги вградува во своите возила а ја намалуваат можноста и тежината на повредите во случај на незгода, бидејќи

Ви треба помош по сообраќајна несреќа? Volvo и за тоа има апликација / ВИДЕО

Ви треба помош по сообраќајна несреќа? Volvo и за тоа има апликација / ВИДЕО

Volvo е светски призната како компанија која обрнува големо внимание на безбедноста на патниците, преку технологии кои помагаат до несреќа воопшто и да не дојде, како и преку системи за активна и пасивна безбедноснст кои ја намалуваат можноста и сериозноста на повредите во случај кога сепак ќе се случи сообраќајна несреќа. Новата апликација Car Accident

Како Volvo ни помага во случај на сообраќајна незгода?

Како Volvo ни помага во случај на сообраќајна незгода?

Ако мислиме на безбеден автомобил, мислиме на Volvo. Шведската компанија која веќе долго време работи на сигурноста при возењето. Компанијата на своите купувачи им понуди апликација која ќе ви даде совети во случај на сообраќајна незгода. Станува збор за апликацијата Car Accident Advisor која ќе има за цел да биде асистенција на возачот откако ќе се