притисни ентер »

Бачев и Петровски до Орбан и Ердоган: Помогнете да спречиме марионетската власт да избрише се што е македонско
Бачев и Петровски до Орбан и Ердоган: Помогнете да спречиме марионетската власт да избрише се што е македонско

Бачев и Петровски до Орбан и Ердоган: Помогнете да спречиме марионетската власт да избрише се што е македонско

„Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев и кандидатот за претседател од „Македонија-Блокира„ на претстојните избори Филип Петровски денеска преку амбасадорите на Турција и Унгарија во Скопје доставија писмо до премиерот на Унгарија Виктор Орбан и претседателот на Турција Раџеп Таип Ердоган.“, информираа од „Единствена Македонија“. „Со писмото

Партијата на Бачев бара од Турција и Унгарија да ја блокираат Македонија во НАТО

Партијата на Бачев бара од Турција и Унгарија да ја блокираат Македонија во НАТО

Амбасадорите на Турција и Унгарија во НАТО да не го потпишуваат во среда во Брисел протоколот за пристап на Македонија во Алијансата. Вакво барање ќе испрати утре политичката партија на Јанко Бачев, Единствена Македонија. Од партијата најавија дека писмото ќе биде адресирано до лидерите на Турција и Унгарија, Реџеп Таип Ердоган и Виктор Орбан, а ќе

Партијата на Бачев бара од Турција и Унгарија да ја блокираат Македонија во НАТО

Партијата на Бачев бара од Турција и Унгарија да ја блокираат Македонија во НАТО

Амбасадорите на Турција и Унгарија во НАТО да не го потпишуваат во среда во Брисел протоколот за пристап на Македонија во Алијансата. Вакво барање ќе испрати утре политичката партија на Јанко Бачев, Единствена Македонија. Од партијата најавија дека писмото ќе биде адресирано до лидерите на Турција и Унгарија, Реџеп Таип Ердоган и Виктор Орбан, а ќе

Партијата на Бачев ќе барала од Турција и Унгарија да ја блокираат Македонија во НАТО

Партијата на Бачев ќе барала од Турција и Унгарија да ја блокираат Македонија во НАТО

Вестите на интернет страницата Centar.mk може да се користат исклучиво за лично информирање. Забрането е превземање без писмена дозвола на редакцијата. Забрането е секакво ре-емитување на текстовите, фотографиите и видеата објавени на оваа страница без посебна писмена дозвола добиена по електронска пошта од [email protected] Со праќањето на mail до

„Единствена Македонија“ ќе бара од Турција и Унгарија да не го потпишуваат протоклот за НАТО

„Единствена Македонија“ ќе бара од Турција и Унгарија да не го потпишуваат протоклот за НАТО

Од партијата „Единствена Македонија“ велат дека ќе побараат од Турција и Унгарија да не го потпишуваат протоклот за членство на Македонија во НАТО. Од таму преку амбасадите на Турција и Унгарија во Скопје ќе поднесат писмо до водачите на Турција и Унгарија, Реџеп Таип Ердоган и Виктор Орбан, со барање амбасадорите на Турција и Унгарија во НАТО да не

Партијата на Бачев бара од Турција и Унгарија да ја блокираат Македонија во НАТО

Партијата на Бачев бара од Турција и Унгарија да ја блокираат Македонија во НАТО

Амбасадорите на Турција и Унгарија во НАТО да не го потпишуваат во среда во Брисел протоколот за пристап на Македонија во Алијансата. Вакво барање ќе испрати утре политичката партија на Јанко Бачев, Единствена Македонија. Од партијата најавија дека писмото ќе биде адресирано до лидерите на Турција и Унгарија, Реџеп Таип Ердоган и Виктор Орбан, а ќе

Унгарските учебници по историја ги загрижија наставниците

Унгарските учебници по историја ги загрижија наставниците

Вестите на интернет страницата Centar.mk може да се користат исклучиво за лично информирање. Забрането е превземање без писмена дозвола на редакцијата. Забрането е секакво ре-емитување на текстовите, фотографиите и видеата објавени на оваа страница без посебна писмена дозвола добиена по електронска пошта од [email protected] Со праќањето на mail до

Многу силни земјотреси во Грција и Турција

Многу силни земјотреси во Грција и Турција

Силни земјотреси се регистрирани попладнево во регионот. Се стресе Грција со 3,5 степени по Рихтер, а претходно и Турција со 4,8 степени според скалата на Рихтер. Претходно во Турција имаше и други силни потреси од 4 степени.

Прилично силни потреси во регионот – тлото се стресе со 4,8 степени

Прилично силни потреси во регионот – тлото се стресе со 4,8 степени

Вестите на интернет страницата Centar.mk може да се користат исклучиво за лично информирање. Забрането е превземање без писмена дозвола на редакцијата. Забрането е секакво ре-емитување на текстовите, фотографиите и видеата објавени на оваа страница без посебна писмена дозвола добиена по електронска пошта од [email protected] Со праќањето на mail до

Многу силни земјотреси во регионот - тлото се стресе со 4,8 степени

Многу силни земјотреси во регионот - тлото се стресе со 4,8 степени

Силни земјотреси се регистрирани попладнево во регионот. Се стресе Грција со 3,5 степени по Рихтер, а претходно и Турција со 4,8 степени според скалата на Рихтер. Претходно во Турција имаше и други силни потреси од 4 степени.