притисни ентер »

Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче
Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче

Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче

– Вчера во 13.30 часот во СВР Велес 41 годишниот Ш.Ш. од Велес пријавил дека вчера утро околу 05.30 часот од нивната куќа се оддалечил неговиот син, 17-годишниот М.Ш. Како што попладнево информира портпаролот на СВР Велес,Верољуб Додевски, полицијата работи на пронаоѓање на момчето.

Потрагата по исчезнатиот малолетник од Велес трае и денес

Потрагата по исчезнатиот малолетник од Велес трае и денес

Вчера во 13: 30 часот во СВР Велес 41-годишниот Ш.Ш. од Велес пријавил дека вчераутро околу 05: 30 часот од нивната куќа се оддалечил неговиот син, 17-годишниот М.Ш. Како што попладнево информира портпаролот на СВР Велес,Верољуб Додевски, полицијата работи на пронаоѓање на момчето.

Потрагата по исчезнатиот малолетник од Велес трае и денес

Потрагата по исчезнатиот малолетник од Велес трае и денес

Вчера во 13: 30 часот во СВР Велес 41-годишниот Ш.Ш. од Велес пријавил дека вчераутро околу 05: 30 часот од нивната куќа се оддалечил неговиот син, 17-годишниот М.Ш. Како што попладнево информира портпаролот на СВР Велес,Верољуб Додевски, полицијата работи на пронаоѓање на момчето.

Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче

Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче

Вчера во 13.30 часот во СВР Велес 41 годишниот Ш.Ш. од Велес пријавил дека вчера утро околу 05.30 часот од нивната куќа се оддалечил неговиот син, 17-годишниот М.Ш. Како што попладнево информира портпаролот на СВР Велес,Верољуб Додевски, полицијата работи на пронаоѓање на момчето. Извор :МИА

Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче

Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче

Вчера во 13.30 часот во СВР Велес 41 годишниот Ш.Ш. од Велес пријавил дека вчера утро околу 05.30 часот од нивната куќа се оддалечил неговиот син, 17-годишниот М.Ш. Како што попладнево информира портпаролот на СВР Велес,Верољуб Додевски, полицијата работи на пронаоѓање на момчето.

ИCЧЕЗНА ДЕТЕ: Полицијата трaга по тинејџер од Велес

ИCЧЕЗНА ДЕТЕ: Полицијата трaга по тинејџер од Велес

Вчера во 13.30 часот во СВР Велес 41 годишниот Ш.Ш. од Велес пријавил дека вчера утро околу 05.30 часот од нивната куќа се оддалечил неговиот син, 17-годишниот М.Ш. Според СВР Велес, полицијата работи на пронаоѓање на момчето. The post ИCЧЕЗНА ДЕТЕ: Полицијата трaга по тинејџер од Велес appeared first on iNFOMAX.mk .

Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче

Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче

Вчера во 13.30 часот во СВР Велес 41 годишниот Ш.Ш. од Велес пријавил дека вчера утро околу 05.30 часот од нивната куќа се оддалечил неговиот син, 17-годишниот М.Ш. Како што попладнево информира портпаролот на СВР Велес, Верољуб Додевски, полицијата работи на пронаоѓање на момчето. Прочитајте и... Изгоре магацински простор за резервни автомобилски

Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче

Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче

Велес, 22 мај 2020 (МИА) – Вчера во 13.30 часот во СВР Велес 41 годишниот Ш.Ш. од Велес пријавил дека вчера утро околу 05.30 часот од нивната куќа се оддалечил неговиот син, 17-годишниот М.Ш. Како што попладнево информира портпаролот на СВР Велес,Верољуб Додевски, полицијата работи на пронаоѓање на момчето. ад/ир Извор: mia.mk

Исчезна 17- годишно момче од Велес- полицијата трага по него

Исчезна 17- годишно момче од Велес- полицијата трага по него

Вчера во 13.30 часот во СВР Велес 41 годишниот Ш.Ш. од Велес пријавил дека вчера утро околу 05.30 часот од нивната куќа се оддалечил неговиот син, 17-годишниот М.Ш. Како што попладнево информира портпаролот на СВР Велес,Верољуб Додевски, полицијата работи на пронаоѓање на момчето.