притисни ентер »

Сопругата го оставала да лежи во фекалии и урина пред да почине, последните денови му биле пекол
Сопругата го оставала да лежи во фекалии и урина пред да почине, последните денови му биле пекол

Сопругата го оставала да лежи во фекалии и урина пред да почине, последните денови му биле пекол

Кијану Ривс неодамна се присетил на починатиот колега Патрик Свејзи којшто проживеал тешки последни денови од животот. Патрик Свејзи почина во септември 2009 година по борбата со ракот. Кијану Ривс и Патрик Свејзи заедно глумеле во акцискиот филм „Point Break“ од 1991 година, а неодамна актерот во текот на промоцијата на продолжението на „John Wick:

Сопругата го оставала да лежи во фекалии и урина пред да почине, последните денови му биле пекол

Сопругата го оставала да лежи во фекалии и урина пред да почине, последните денови му биле пекол

Кијану Ривс неодамна се присетил на починатиот колега Патрик Свејзи којшто проживеал тешки последни денови од животот. Патрик Свејзи почина во септември 2009 година по борбата со ракот. Кијану Ривс и Патрик Свејзи заедно глумеле во акцискиот филм „Point Break“ од 1991 година, а неодамна актерот во текот на промоцијата на продолжението на „John Wick:

Сопругата го оставала да лежи во фекалии и урина пред да почене, последните денови му биле пекол

Сопругата го оставала да лежи во фекалии и урина пред да почене, последните денови му биле пекол

Кијану Ривс неодамна се присетил на починатиот колега Патрик Свејзи којшто проживеал тешки последни денови од животот. Патрик Свејзи почина во септември 2009 година по борбата со ракот. Кијану Ривс и Патрик Свејзи заедно глумеле во акцискиот филм „Point Break“ од 1991 година, а неодамна актерот во текот на промоцијата на продолжението на „John Wick:

Го оставала да лежи во фекалии и урина: Славниот актер сопругата го мачела и додека се борел за живот – последните денови му биле пекол

Го оставала да лежи во фекалии и урина: Славниот актер сопругата го мачела и додека се борел за живот – последните денови му биле пекол

Кијану Ривс неодамна се присетил на починатиот колега Патрик Свејзи којшто проживеал тешки последни денови од животот. Патрик Свејзи почина во септември 2009 година по борбата со ракот. Кијану Ривс и Патрик Свејзи заедно глумеле во акцискиот филм „Point Break“ од 1991 година, а неодамна актерот во текот на промоцијата на продолжението на „John Wick:

ГО ОСТАВАЛА ДА ЛЕЖИ ВО ФЕКАЛИИ И УРИНА: Славниот актер сопругата го мачела и додека се борел за живот

ГО ОСТАВАЛА ДА ЛЕЖИ ВО ФЕКАЛИИ И УРИНА: Славниот актер сопругата го мачела и додека се борел за живот

Кијану Ривс неодамна се присетил на починатиот колега Патрик Свејзи којшто проживеал тешки последни денови од животот. Патрик Свејзи почина во септември 2009 година по борбата со ракот. Кијану Ривс и Патрик Свејзи заедно глумеле во акцискиот филм „Point Break“ од 1991 година, а неодамна актерот во текот на промоцијата на продолжението на „John Wick:

Киану Ривс во живо, во емисија, си играл со кученца. Глетката го топи срцето…

Киану Ривс во живо, во емисија, си играл со кученца. Глетката го топи срцето…

ЕДЕН од омилените холивудски актери, Киану Ривс, гостувал во The Tonight Show со Џими Фалон, со кого разговарал за неговиот последен филм „Џон Вик 4“, во кој се појавува речиси десет години откако ја играше главната улога во првиот дел од франшиза. По дискусијата за филмот следел забавен дел од емисијата, квиз во кој актерот одговарал на прашањата

КИЈАНУ РИВС ДОБИ БРАЧНА ПОНУДА ОД ОБОЖАВАТЕЛКА Неговиот одговор ги насмеа присутните

КИЈАНУ РИВС ДОБИ БРАЧНА ПОНУДА ОД ОБОЖАВАТЕЛКА Неговиот одговор ги насмеа присутните

Еден од омилените холивудски актери, Кијану Ривс, добил предлог за брак по премиерата на неговиот нов филм „Џон Вик 4“ во Тексас, пишува „Вариети“. Педесет и осум годишниот Кијану и откри на публиката дека решил да ги задржи часовникот и венчалниот прстен на својот лик како спомен. „Ќе се омажам за тебе“, му порачала еден обожавателка од публиката

Киану Ривс доби брачна понуда од обожувателка- неговиот одговор ги насмеа сите

Киану Ривс доби брачна понуда од обожувателка- неговиот одговор ги насмеа сите

58-годишникот ѝ открил на публиката дека решил да ги задржи часовникот и венчалниот прстен на својот лик како спомен. „Ќе се омажам за тебе“, му рекла обожувателка од публиката. Актерот кој никогаш досега не бил оженет ѝ одговорил: „Да, внимавај што посакуваш“, а со својот одговор насмеа многумина. Кијану Ривс моментално е во врска со уметничката Александра

Киану Ривс доби брачна понуда од обожувателка- неговиот одговор ги насмеа сите

Киану Ривс доби брачна понуда од обожувателка- неговиот одговор ги насмеа сите

58-годишникот ѝ открил на публиката дека решил да ги задржи часовникот и венчалниот прстен на својот лик како спомен. „Ќе се омажам за тебе“, му рекла обожувателка од публиката. Актерот кој никогаш досега не бил оженет ѝ одговорил: „Да, внимавај што посакуваш“, а со својот одговор насмеа многумина. Кијану Ривс моментално е во врска со уметничката Александра

Киану Ривс доби брачна понуда од обожувателка- неговиот одговор ги насмеа сите

Киану Ривс доби брачна понуда од обожувателка- неговиот одговор ги насмеа сите

58-годишникот ѝ открил на публиката дека решил да ги задржи часовникот и венчалниот прстен на својот лик како спомен. „Ќе се омажам за тебе“, му рекла обожувателка од публиката. Актерот кој никогаш досега не бил оженет ѝ одговорил: „Да, внимавај што посакуваш“, а со својот одговор насмеа многумина. Кијану Ривс моментално е во врска со уметничката Александра