притисни ентер »

Економски ефекти од решавањето на спорот ќе има, сега Владата е на потег да испорача реформи
Економски ефекти од решавањето на спорот ќе има, сега Владата е на потег да испорача реформи

Економски ефекти од решавањето на спорот ќе има, сега Владата е на потег да испорача реформи

Економски ефекти од решавањето на спорот ќе има, сега Владата е на потег да испорача реформи Веднаш нема да почне да тече мед и млеко, но сега, кога е решен спорот за името, пред Владата се натрупани силни обврски за реформи, кои ако правилно се изменаџираат, ќе донесат поволни ефекти врз економијата. Тоа ќе донесе крај на политичките превирања што