притисни ентер »

Џејсон Мамоа во сопругата се заљубил на 8 години гледајќи ја на ТВ
Џејсон Мамоа во сопругата се заљубил на 8 години гледајќи ја на ТВ

Џејсон Мамоа во сопругата се заљубил на 8 години гледајќи ја на ТВ

Неодамна на листата на најзгодини мажи во светот, на прво место се најде Џејсон Момоа. По згодниот Момоа воздивнуваат многу жени, но тој повеќе од една деценија е зафатен и се чини дека нема очи за ниту една друга освен за својата избраничка и тоа од рано детство. Момоа веќе 13 години е заедно со колешката Лиса Банет, а парот има и две деца. Интересно

Животната приказна на најсекси мажот на светот: Во сопругата се заљубил на 8 години гледајќи ја на ТВ па се заколнал дека ќе ја ожени

Животната приказна на најсекси мажот на светот: Во сопругата се заљубил на 8 години гледајќи ја на ТВ па се заколнал дека ќе ја ожени

Животната приказна на најсекси мажот на светот: Во сопругата се заљубил на 8 години гледајќи ја на ТВ па се заколнал дека ќе ја ожени Неодамна на листата на најзгодини мажи во светот, на прво место се најде Џејсон Момоа. По згодниот Момоа, чиј филм „Аквамен“ се прикажува во светските кино сали, воздивнуваат многу жени, но тој повеќе од една деценија