притисни ентер »

25-годишен гениј од Битола во Амстердам менаџира една милијарда евра за мултинационалниот гигант „Данон“
25-годишен гениј од Битола во Амстердам менаџира една милијарда евра за мултинационалниот гигант „Данон“

25-годишен гениј од Битола во Амстердам менаџира една милијарда евра за мултинационалниот гигант „Данон“

Универзитетот во Ротердам каде што магистрирал, според Шангајската ранг-листа, е помеѓу петте најдобри универзитети во светот за бизнис-администрација и во топ-10 универзитети во Европа за економија Дваесет и петгодишниот битолчанец Александар Здравковски, кој магистрирал Економија и бизнис на „Еразмус Универзитетот“ во Ротердам, моментално работи