притисни ентер »

Елена Велевска: „Со три деца дома тешко дека ќе изгледаш некој филм!“

Елена Велевска: „Со три деца дома тешко дека ќе изгледаш некој филм!“

Придушена атмосфера, камин, квалитетно вино, добар филм е вечерната комбинација која најмногу им годи на познатите за овој период. Тоа го тврди и пејачките Елена Велевска на која зимата и е омилено годишно време. Сакам да изгледам добар филм, но во моментов немам време за такво нешто. Со три деца дома тешко дека нешто ќе изгледаш. И да сакам, ќе погледнам