притисни ентер »

Снегот направи огромни блокади, но тие беа решени да се венчаат: Овие Срби станаа хит во регионот
Снегот направи огромни блокади, но тие беа решени да се венчаат: Овие Срби станаа хит во регионот

Снегот направи огромни блокади, но тие беа решени да се венчаат: Овие Срби станаа хит во регионот

Поради снежното невреме во Србија, бројни патишта не се проодини, но ни големата снежна покривка ни завеаниот пат не го спрели заљубениот пар од селото Страгар во близина на Крагуевац да се венча во манастирот Благовештение Радничко. Мештан од тоа село кај Крагуевац објави фотографија на Фесјбук од младоженецот и невестата, не обрнувајчи внимание на

Снегот направи огромни блокади, но тие беа решени да се венчаат: Овие Срби станаа хит во регионот

Снегот направи огромни блокади, но тие беа решени да се венчаат: Овие Срби станаа хит во регионот

Снегот направи огромни блокади, но тие беа решени да се венчаат: Овие Срби станаа хит во регионот Поради снежното невреме во Србија, бројни патишта не се проодини, но ни големата снежна покривка ни завеаниот пат не го спрели заљубениот пар од селото Страгар во близина на Крагуевац да се венча во манастирот Благовештение Радничко. Мештан од тоа село

Хит: Шумадинец се жени кога ќе завее: На венчавка во манастир тргнале со автомобил, а кога заглавиле на патот на помош пристигна соседот

Хит: Шумадинец се жени кога ќе завее: На венчавка во манастир тргнале со автомобил, а кога заглавиле на патот на помош пристигна соседот

Поради снежното невреме во Србија, бројни патишта не се проодини, но ни големата снежна покривка ни завеаниот пат не го спрели заљубениот пар од селото Страгар во близина на Крагуевац да се венча во манастирот Благовештение Радничко. Мештан од тоа село кај Крагуевац објави фотографија на Фесјбук од младоженецот и невестата, не обрнувајчи внимание на