притисни ентер »

Шилегов најави градежна офанзива ова лето
Шилегов најави градежна офанзива ова лето

Шилегов најави градежна офанзива ова лето

Градот Скопје почнува градежна офанзива за изградба и реконструкција на градските сообраќајници во вредност од 760 милиони денари, во тековната и наредната година, најави градоначалникот Петре Шилегов, на денешната прес-конференција. „Светската пандемија на корона вирусот нема да ги запре инфраструктурните градежни активности што се во надлежност на

Шилегов најави градежна офанзива ова лето

Шилегов најави градежна офанзива ова лето

Градот Скопје почнува градежна офанзива за изградба и реконструкција на градските сообраќајници во вредност од 760 милиони денари, во тековната и наредната година, најави градоначалникот Петре Шилегов, на денешната прес-конференција. „Светската пандемија на корона вирусот нема да ги запре инфраструктурните градежни активности што се во надлежност на

Шилегов најави летна градежна офанзива

Шилегов најави летна градежна офанзива

Градот Скопје почнува градежна офанзива за изградба и реконструкција на градските сообраќајници во вредност од 760 милиони денари, во тековната и наредната година, најави градоначалникот Петре Шилегов, на денешната прес-конференција. – Светската пандемија на корона вирусот нема да ги запре инфраструктурните градежни активности што се во надлежност

Шилегов најави градежна офанзива ова лето

Шилегов најави градежна офанзива ова лето

Градот Скопје почнува градежна офанзива за изградба и реконструкција на градските сообраќајници во вредност од 760 милиони денари, во тековната и наредната година, најави градоначалникот Петре Шилегов, на денешната прес-конференција. „Светската пандемија на корона вирусот нема да ги запре инфраструктурните градежни активности што се во надлежност на

Град Скопје со нова офанзива за изградба и реконструкција на градските улици

Град Скопје со нова офанзива за изградба и реконструкција на градските улици

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска најави измени на програмата за уредување на градежното земјиште со што се создале можности Градот да ја започне веќе најавената градежна офанзива за изградба и реконструкција на градските улици во вредност од 760 милиони денари во текот на оваа и дел од наредната година. До крајот на 2020 година,

Шилегов најави градежна офанзива за ова лето

Шилегов најави градежна офанзива за ова лето

Градот Скопје почнува градежна офанзива за изградба и реконструкција на градските сообраќајници во вредност од 760 милиони денари, во тековната и наредната година, најави градоначалникот Петре Шилегов, на денешната прес-конференција. – Како што неодамна најавив, светската пандемија на корона вирусот нема да ги запре инфраструктурните градежни активности

Шилегов најави градежна офанзива ова лето

Шилегов најави градежна офанзива ова лето

Градот Скопје почнува градежна офанзива за изградба и реконструкција на градските сообраќајници во вредност од 760 милиони денари, во тековната и наредната година, најави градоначалникот Петре Шилегов, на денешната прес-конференција. „Светската пандемија на корона вирусот нема да ги запре инфраструктурните градежни активности што се во надлежност на

Град Скопје со нова офанзива за изградба и реконструкција на градските улици

Град Скопје со нова офанзива за изградба и реконструкција на градските улици

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска најави измени на програмата за уредување на градежното земјиште со што се создале можности Градот да ја започне веќе најавената градежна офанзива за изградба и реконструкција на градските улици во вредност од 760 милиони денари во текот на оваа и дел од наредната година. До крајот на 2020 година,

Град Скопје со нова офанзива за изградба и реконструкција на градските улици

Град Скопје со нова офанзива за изградба и реконструкција на градските улици

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска најави измени на програмата за уредување на градежното земјиште со што се создале можности Градот да ја започне веќе најавената градежна офанзива за изградба и реконструкција на градските улици во вредност од 760 милиони денари во текот на оваа и дел од наредната година. До крајот на 2020 година,

Шилегов најавува летна градежна офанзива низ Скопје

Шилегов најавува летна градежна офанзива низ Скопје

Градот Скопје почнува градежна офанзива за изградба и реконструкција на градските сообраќајници во вредност од 760 милиони денари, во тековната и наредната година, најави градоначалникот Петре Шилегов, на денешната прес-конференција. -Како што неодамна најавив, светската пандемија на корона вирусот нема да ги запре инфраструктурните градежни активности