притисни ентер »

Совети за парови со деца: Како да најдете време (и енергија) за секс? (18+)

Совети за парови со деца: Како да најдете време (и енергија) за секс? (18+)

Кога имате бројни обврски околу децата и домот и кога немате многу време за себе, сексот „набрзина“ е одлична опција. Д-р Дарен Гурни е клинички психолог и секс експерт. Таа има 20-годишно искуство со парови кои пробуваат да си го подобрат сексуалниот живот и врската воопшто, а има издадено и книга наменета за родители. Во книгата, докторката нуди