притисни ентер »

Јако видео на Комити од спектаклот на Градски
Јако видео на Комити од спектаклот на Градски

Јако видео на Комити од спектаклот на Градски

Комити успеаа и на некој начин испишаа историја за македонскиот фудбал, бидејќи никој никогаш претходно во нашата лига не продал преку 30.000 билети, па уште и за меч кој не може да се следи од трибини. Да ја заокружиме нашата акција со видео од една друга перспектива, затоа што Вардар се гледа не само од една туку од повеќе димензии. Нашата иницијатива