притисни ентер »

Нудат 50.000 фунти на човек што јаде месо за да стане веган на три месеци
Нудат 50.000 фунти на човек што јаде месо за да стане веган на три месеци

Нудат 50.000 фунти на човек што јаде месо за да стане веган на три месеци

Vibrant Vegan неодамна објавила дека бара „вегански љубопитен координатор“, тврдоглав месојад кој е подготвен да доживее исклучиво вегански начин на живот најмалку три месеци. Избраното лице ќе мора да потпише договор со што ќе вети дека нема да консумира храна од животинско потекло три месеци, а во исто време да ги охрабри другите преку социјалните

Британска веганска компанија нуди 50.000 фунти за тримесечен пост

Британска веганска компанија нуди 50.000 фунти за тримесечен пост

Веганска компанија му нуди на „најголемиот месојадец во Обединетото Кралство“ можност да заработи 50.000 фунти (околу 56.140 евра), доколку стане веган на три месеци. Имено, Vibrant Vegan неодамна објави дека бара „вегански љубопитен координатор“, т.е. „тврдокорен месојадец“ кој е подготвен да живее без месо најмалку три месеци. Избраното лице ќе мора

Британска веганска компанија нуди 50.000 фунти за тримесечен пост

Британска веганска компанија нуди 50.000 фунти за тримесечен пост

– Веганска компанија му нуди на „најголемиот месојадец во Велика Британија“ можност да заработи 50.000 фунти (околу 56.140 евра), доколку стане веган на три месеци. Имено, „Вибрант веган“ неодамна објави дека бара „вегански љубопитен координатор“, т.е. – „тврдокорен месојадец“ кој е подготвен да живее без месо најмалку три месеци. Избраното лице ќе

Британска веганска компанија нуди 50.000 фунти за тримесечен пост

Британска веганска компанија нуди 50.000 фунти за тримесечен пост

Веганска компанија му нуди на „најголемиот месојадец во Велика Британија“ можност да заработи 50.000 фунти (околу 56.140 евра), доколку стане веган на три месеци. Имено, „Вибрант веган“ неодамна објави дека бара „вегански љубопитен координатор“, т.е. – „тврдокорен месојадец“ кој е подготвен да живее без месо најмалку три месеци. Избраното лице ќе мора

Британска веганска компанија нуди 50.000 фунти за тримесечен пост

Британска веганска компанија нуди 50.000 фунти за тримесечен пост

Веганска компанија му нуди на „најголемиот месојадец во Велика Британија“ можност да заработи 50.000 фунти (околу 56.140 евра), доколку стане веган на три месеци. Имено, „Вибрант веган“ неодамна објави дека бара „вегански љубопитен координатор“, т.е. – „тврдокорен месојадец“ кој е подготвен да живее без месо најмалку три месеци. Избраното лице ќе мора

Британска веганска компанија нуди 50.000 фунти за тримесечен пост

Британска веганска компанија нуди 50.000 фунти за тримесечен пост

Веганска компанија му нуди на „најголемиот месојадец во Велика Британија“ можност да заработи 50.000 фунти (околу 56.140 евра), доколку стане веган на три месеци. Имено, „Вибрант веган“ неодамна објави дека бара „вегански љубопитен координатор“, т.е. – „тврдокорен месојадец“ кој е подготвен да живее без месо најмалку три месеци. Избраното лице ќе мора

Британска веганска компанија нуди 50.000 фунти за тримесечен пост

Британска веганска компанија нуди 50.000 фунти за тримесечен пост

Веганска компанија му нуди на „најголемиот месојадец во Велика Британија“ можност да заработи 50.000 фунти (околу 56.140 евра), доколку стане веган на три месеци. Имено, „Вибрант веган“ неодамна објави дека бара „вегански љубопитен координатор“, т.е. – „тврдокорен месојадец“ кој е подготвен да живее без месо најмалку три месеци. Избраното лице ќе мора

Британска веганска компанија нуди 50.000 фунти за тримесечен пост

Британска веганска компанија нуди 50.000 фунти за тримесечен пост

Веганска компанија му нуди на „најголемиот месојадец во Велика Британија” можност да заработи 50.000 фунти (околу 56.140 евра), доколку стане веган на три месеци. Имено, „Вибрант веган” неодамна објави дека бара „вегански љубопитен координатор”, т.е. – „тврдокорен месојадец” кој е подготвен да живее без месо најмалку три месеци. Избраното лице ќе мора

Британска веганска компанија нуди 50.000 фунти за тримесечен пост

Британска веганска компанија нуди 50.000 фунти за тримесечен пост

Веганска компанија му нуди на „најголемиот месојадец во Велика Британија“ можност да заработи 50.000 фунти (околу 56.140 евра), доколку стане веган на три месеци. Имено, „Вибрант веган“ неодамна објави дека бара „вегански љубопитен координатор“, т.е. – „тврдокорен месојадец“ кој е подготвен да живее без месо најмалку три месеци. Избраното лице ќе мора