притисни ентер »

Тајна, која се крие под хотелот на славните | Фото/Видео
Тајна, која се крие под хотелот на славните | Фото/Видео

Тајна, која се крие под хотелот на славните | Фото/Видео

Култниот њујоршки хотел „Волдорф Асторија“ наскоро ќе ги затвори вратите, а кога повторно ќе ги отвори, за три години, само еден мал дел од зградата, во која денес е сместен, ќе служи како хотел, додека останатиот дел ќе се изнајмува. Хотелот со богата историја од своето отворање угостил голем број славни и познати личности, кои тука не само што престојувале