притисни ентер »

Покренато обвинение за убиството на Оливер Ивановиќ
Покренато обвинение за убиството на Оливер Ивановиќ

Покренато обвинение за убиството на Оливер Ивановиќ

Косовското специјално обвинителство до судот во Косово поднесе обвинение против шест лица за убиството на лидерот на косовските Срби, Оливер Ивановиќ, што се случи на 16 јануари минатата година. Меѓу обвинетите, четворица се полицајци. Обвинението е покренато против Н.С., М.Р., С.А., Д.М.,З.Ј. и Р.Б за кривични дела учество или организирање на криминална

Покренато обвинение за убиството на Оливер Ивановиќ

Покренато обвинение за убиството на Оливер Ивановиќ

Косовското специјално обвинителство до судот во Косово поднесе обвинение против шест лица за убиството на лидерот на косовските Срби, Оливер Ивановиќ, што се случи на 16 јануари минатата година. Меѓу обвинетите, четворица се полицајци. Обвинението е покренато против Н.С., М.Р., С.А., Д.М.,З.Ј. и Р.Б за кривични дела учество или организирање на криминална

Подигнато обвинение против шест лица за убиството на Оливер Ивановиќ

Подигнато обвинение против шест лица за убиството на Оливер Ивановиќ

Специјалното обвинителство на Република Косово денеска подигна обвинение пред Специјалното одделение на приштинскиот Основен суд против шест лица осомничени за убиството на политичарот Оливер Ивановиќ, што се случи пред речиси две години во северна Митровица , јави дописникот на МИА од Приштина . Во соопштението на Обвнинителството се наведува дека

Подигнато обвинение против шест лица за убиството на Оливер Ивановиќ

Подигнато обвинение против шест лица за убиството на Оливер Ивановиќ

Специјалното обвинителство на Република Косово денеска подигна обвинение пред Специјалното одделение на приштинскиот Основен суд против шест лица осомничени за убиството на политичарот Оливер Ивановиќ, што се случи пред речиси две години во северна Митровица, јави дописникот на МИА од Приштина. Во соопштението на Обвнинителството се наведува дека обвинетите

Шест луѓе обвиненети за убиството на Оливер Ивановиќ

Шест луѓе обвиненети за убиството на Оливер Ивановиќ

Специјалното обвинителство на Косово денеска подигна обвинение против шест луѓе осомничени за убиството на политичарот Оливер Ивановиќ, што се случи пред речиси две години во Северна Митровица. Обвинителството соопшти дека обвинетите се товарат за кривичните дела „Учество или организирање на организирана криминална група“, „Злоупотреба на службената

Покренато обвинение за убиството на Оливер Ивановиќ

Покренато обвинение за убиството на Оливер Ивановиќ

Косовското специјално обвинителство  поднесе обвинение до судот во Косово против шест лица за убиството на лидерот на косовските Срби, Оливер Ивановиќ, што се случи на 16 јануари минатата година. Меѓу обвинетите, четворица се полицајци. Обвинението е покренато против Н.С., М.Р., С.А., Д.М.,З.Ј. и Р.Б за кривични дела учество или организирање на криминална

Специјалното обвинителство на Косово подигна обвинение против шестмина за убиството на Оливер Ивановиќ

Специјалното обвинителство на Косово подигна обвинение против шестмина за убиството на Оливер Ивановиќ

Косовското специјално обвинителство поднесе обвинение против шест лица Н.С., М.Р, С.А, Д.М, З.Ј и Р.Б осомничени за убиството на Оливер Ивановиќ на 16 јануари 2018 година. Осомничените се товарат за кривичните дела: Помагање во реализирање на делото – Тешко убиство, Неовластено поседување, контрола или поседување оружје без дозвола, „Откривање на службена

Обвинение против шест лица за убиството на Оливер Ивановиќ

Обвинение против шест лица за убиството на Оливер Ивановиќ

Специјалното обвинителство на Република Косово денеска подигна обвинение пред Специјалното одделение на приштинскиот Основен суд против шест лица осомничени за убиството на политичарот Оливер Ивановиќ, што се случи пред речиси две години во северна Митровица . Во соопштението на Обвнинителството се наведува дека обвинетите се товарат за кривичните

Покренато обвинение за убиството на Оливер Ивановиќ

Покренато обвинение за убиството на Оливер Ивановиќ

Косовското специјално обвинителство  поднесе обвинение до судот во Косово против шест лица за убиството на лидерот на косовските Срби, Оливер Ивановиќ, што се случи на 16 јануари минатата година. Меѓу обвинетите, четворица се полицајци. Обвинението е покренато против Н.С., М.Р., С.А., Д.М.,З.Ј. и Р.Б за кривични дела учество или организирање на криминална

Шестмина обвинети за убиството на Оливер Ивановиќ

Шестмина обвинети за убиството на Оливер Ивановиќ

Косовското специјално обвинителство поднесе обвинение против шест лица Н.С., М.Р, С.А, Д.М, З.Ј и Р.Б осомничени за убиството на Оливер Ивановиќ на 16 јануари 2018 година. Осомничените се товарат за кривичните дела: Помагање во реализирање на делото – Тешко убиство, Неовластено поседување, контрола или поседување оружје без дозвола, „Откривање на службена