притисни ентер »

Македонец направи трансфер во Кил
Македонец направи трансфер во Кил

Македонец направи трансфер во Кил

Македонец направи трансфер во Кил Младиот интернационалец од Македонија, Бобан Петров, направи трансфер од соништата и во новата натпреварувачка сезона 2023/24 ќе го носи дресот на вториот тим на Кил, односно на екипата до 23 години. Петров, кој има 19 години, потекнува од школата на Велес 2009, клуб во кој ги имаше првите чекори во ракометот. Во Германија

Македонец направи трансфер во Кил

Македонец направи трансфер во Кил

Младиот интернационалец од Македонија, Бобан Петров, направи трансфер од соништата и во новата натпреварувачка сезона 2023/24 ќе го носи дресот на вториот тим на Кил, односно на екипата до 23 години. Петров, кој има 19 години, потекнува од школата на Велес 2009, клуб во кој ги имаше првите чекори во ракометот. Во Германија игра од 2017 година, најпрво