притисни ентер »

Заглавени во врска: Што сега?
Заглавени во врска: Што сега?

Заглавени во врска: Што сега?

Заглавени во врска: Што сега? Што значи да сте заглавени во врска? Што понатаму? Ниту се чувствувате доволно среќни за да останете во врската, ниту чувствувате дека сте сосема слободни да продолжите понатаму. Но, зошто е толку тешко да продолжите? Од каде доаѓа тоа чувство на заглавеност? Што би можеле да направите за да го надминете? Оваа епизода

Заглавени во врска: Што сега?

Заглавени во врска: Што сега?

Што значи да сте заглавени во врска? Што понатаму? Ниту се чувствувате доволно среќни за да останете во врската, ниту чувствувате дека сте сосема слободни да продолжите понатаму. Но, зошто е толку тешко да продолжите? Од каде доаѓа тоа чувство на заглавеност? Што би можеле да направите за да го надминете? Оваа епизода на The School of Life е посветена