притисни ентер »

27 – годишен австралиски боксер почина среде тренинг, зад себе остави три ќерки
27 – годишен австралиски боксер почина среде тренинг, зад себе остави три ќерки

27 – годишен австралиски боксер почина среде тренинг, зад себе остави три ќерки

27-годишниот Австралиец Двајт Ричи го загуби животот. Тој тренирал со својот спаринг партнер Мајкл Зераф во Мелбурн, а откако добил удар во  стомакот, отишол во агол и починал. Ричи доби 23 од вкупно 25 борби во кариерата, но неговите први четири последователни победи беа поништени затоа што бил малолетен. Тој беше австралиски и азиски шампион во суперлигашка

Во ринг почина млад австралиски боксер кој двапати го победи ракот

Во ринг почина млад австралиски боксер кој двапати го победи ракот

Во ринг почина млад австралиски боксер кој двапати го победи ракот Австралискиот боксер Двајт Ричи почина на 27-годишна возраст, откако за време на еден тренинг боксувал со спаринг партнер, примил удар, паднал и веќе не се разбудил. Ричи, кој имаше прекар „боксерски каубој“, беше првак на Австралија и Азија во ИБФ верзијата, во категоријата супер велтер,

Почина во ринг австралиски боксер кој двапати го победи ракот

Почина во ринг австралиски боксер кој двапати го победи ракот

Австралискиот боксер Двајт Ричи почина на 27-годишна возраст, откако за време на еден тренинг боксувал со спаринг партнер, примил удар, паднал и веќе не се разбудил. Ричи, кој имаше прекар „боксерски каубој”, беше првак на Австралија и Азија во ИБФ верзијата, во категоријата супер велтер, а требаше да се бори на 6 декември против Томи Брауни. Го сметаа

Почина австралиски боксер кој двапати го победи ракот

Почина австралиски боксер кој двапати го победи ракот

Австралискиот боксер Двајт Ричи почина на 27-годишна возраст, откако за време на еден тренинг боксувал со спаринг партнер, примил удар, паднал и веќе не се разбудил. Ричи, кој имаше прекар „боксерски каубој“, беше првак на Австралија и Азија во ИБФ верзијата, во категоријата супер велтер, а требаше да се бори на 6 декември против Томи Брауни. Го сметаа

Почина австралиски боксер кој двапати го победи ракот

Почина австралиски боксер кој двапати го победи ракот

Австралискиот боксер Двајт Ричи почина на 27-годишна возраст, откако за време на еден тренинг боксувал со спаринг партнер, примил удар, паднал и веќе не се разбудил. Ричи, кој имаше прекар „боксерски каубој“, беше првак на Австралија и Азија во ИБФ верзијата, во категоријата супер велтер, а требаше да се бори на 6 декември против Томи Брауни. Го сметаа

Во ринг почина млад австралиски боксер кој двапати го победи ракот

Во ринг почина млад австралиски боксер кој двапати го победи ракот

Австралискиот боксер Двајт Ричи почина на 27-годишна возраст, откако за време на еден тренинг боксувал со спаринг партнер, примил удар, паднал и веќе не се разбудил. Ричи, кој имаше прекар „боксерски каубој“, беше првак на Австралија и Азија во ИБФ верзијата, во категоријата супер велтер, а требаше да се бори на 6 декември против Томи Брауни. Го сметаа

Почина австралиски боксер кој двапати го победи ракот

Почина австралиски боксер кој двапати го победи ракот

Мелбурн, 10 ноември 2019 (Утрински Весник) – Австралискиот боксер Двајт Ричи почина на 27-годишна возраст, откако за време на еден тренинг боксувал со спаринг партнер, примил удар, паднал и веќе не се разбудил. Ричи, кој имаше прекар „боксерски каубој“, беше првак на Австралија и Азија во ИБФ верзијата, во категоријата супер велтер, а требаше да се

Австралија: Од удар на рингот почина боксерот Ричи кој двапати го победи ракот

Австралија: Од удар на рингот почина боксерот Ричи кој двапати го победи ракот

Австралискиот боксер Двајт Ричи почина на 27-годишна возраст, откако за време на еден тренинг боксувал со спаринг партнер, примил удар, паднал и веќе не се разбудил. Ричи, кој имаше прекар „боксерски каубој“, беше првак на Австралија и Азија во ИБФ верзијата, во категоријата супер велтер, а требаше да се бори на 6 декември против Томи Брауни. Го сметаа

Почина австралиски боксер кој двапати го победи ракот

Почина австралиски боксер кој двапати го победи ракот

Австралискиот боксер Двајт Ричи почина на 27-годишна возраст, откако за време на еден тренинг боксувал со спаринг партнер, примил удар, паднал и веќе не се разбудил. Ричи, кој имаше прекар „боксерски каубој“, беше првак на Австралија и Азија во ИБФ верзијата, во категоријата супер велтер, а требаше да се бори на 6 декември против Томи Брауни. Го сметаа