притисни ентер »

Германија издвојува уште 400 милиони евра за воена помош за Украина
Германија издвојува уште 400 милиони евра за воена помош за Украина

Германија издвојува уште 400 милиони евра за воена помош за Украина

реклама Германија подготви нов пакет воена помош за Украина во вредност од 400 милиони евра, но сè уште не одлучила за испорака на ракетите со долг дострел Таурус на кои инсистира Киев, изјави денеска германскиот министер за одбрана Борис Писториус. Тој за весникот „Билд“ рече дека новиот пакет помош вклучува различни видови муниција бидејќи тоа „ѝ

Германија издвојува уште 400 милиони евра за воена помош за Украина

Германија издвојува уште 400 милиони евра за воена помош за Украина

Германија издвојува уште 400 милиони евра за воена помош за Украина Германија подготви нов пакет воена помош за Украина во вредност од 400 милиони евра, но сè уште не одлучила за испорака на ракетите со долг дострел Таурус на кои инсистира Киев, изјави денеска германскиот министер за одбрана Борис Писториус. Тој за весникот „Билд“ рече дека новиот

Германија издвојува уште 400 милиони евра за воена помош за Украина

Германија издвојува уште 400 милиони евра за воена помош за Украина

(Photo by Britta Pedersen / POOL / AFP) Германија подготви нов пакет воена помош за Украина во вредност од 400 милиони евра, но сè уште не одлучила за испорака на ракетите со долг дострел Taurus на кои инсистира Киев, изјави денеска германскиот министер за одбрана Борис Писториус. Тој за весникот Bild рече дека новиот пакет помош вклучува различни

Германија издвојува уште 400 милиони евра за воена помош за Украина

Германија издвојува уште 400 милиони евра за воена помош за Украина

– Германија подготви нов пакет воена помош за Украина во вредност од 400 милиони евра, но сè уште не одлучила за испорака на ракетите со долг дострел Таурус на кои инсистира Киев, изјави денеска германскиот министер за одбрана Борис Писториус. Тој за весникот „Билд“ рече дека новиот пакет помош вклучува различни видови муниција бидејќи тоа „ѝ е најпотребно

Германија издвојува уште 400 милиони евра за воена помош за Украина

Германија издвојува уште 400 милиони евра за воена помош за Украина

5 Германија подготви нов пакет воена помош за Украина во вредност од 400 милиони евра, но сè уште не одлучила за испорака на ракетите со долг дострел Таурус на кои инсистира Киев, изјави денеска германскиот министер за одбрана Борис Писториус. Тој за весникот „Билд“ рече дека новиот пакет помош вклучува различни видови муниција бидејќи тоа „ѝ е најпотребно

Германија издвојува уште 400 милиони евра за воена помош за Украина

Германија издвојува уште 400 милиони евра за воена помош за Украина

Германија подготви нов пакет воена помош за Украина во вредност од 400 милиони евра, но сè уште не одлучила за испорака на ракетите со долг дострел Таурус на кои инсистира Киев, изјави денеска германскиот министер за одбрана Борис Писториус. Тој за весникот „Билд“ рече дека новиот пакет помош вклучува различни видови муниција бидејќи тоа „ѝ е најпотребно

Германија издвојува уште 400 милиони евра за воена помош за Украина

Германија издвојува уште 400 милиони евра за воена помош за Украина

Германија подготви нов пакет воена помош за Украина во вредност од 400 милиони евра, но сè уште не одлучила за испорака на ракетите со долг дострел Таурус на кои инсистира Киев, изјави денеска германскиот министер за одбрана Борис Писториус. Тој за весникот „Билд“ рече дека новиот пакет помош вклучува различни видови муниција бидејќи тоа „ѝ е најпотребно