притисни ентер »

Ана Ивановиќ и Бастијан Швајнштајгер откриваат детали од брачниот живот!
Ана Ивановиќ и Бастијан Швајнштајгер откриваат детали од брачниот живот!

Ана Ивановиќ и Бастијан Швајнштајгер откриваат детали од брачниот живот!

Моментално еден од најславните брачни парови од светот на спортот, бившата тенисерка Ана Ивановиќ и германскиот фудбалер Бастијан Швајнштајгер, ќе ја красат насловната страна на германското издание од престижното модно списание Vogue. Некогашната најдобра светска тенисерка Ана Ивановиќ иако во 2016 го напушти белиот спорт сè уште е мета на интерес

Ана Ивановиќ и Бастијан Швајнштајгер „ја освоија“ наслвоната од германскoто Vogue

Ана Ивановиќ и Бастијан Швајнштајгер „ја освоија“ наслвоната од германскoто Vogue

Моментално еден од најславните брачни парови од светот на спортот, бившата тенисерка Ана Ивановиќ и германскиот фудбалер Бастијан Швајнштајгер, ќе ја красат насловната страна на германското издание од престижното модно списание Vogue. Некогашната најдобра светска тенисерка Ана Ивановиќ иако во 2016 го напушти белиот спорт сè уште е мета на интерес

Најпозната светска спортска двојка, Ана и Бастијан на насловната страница на „Вог“

Најпозната светска спортска двојка, Ана и Бастијан на насловната страница на „Вог“

Некогашната најдобра светска тенисерка Ана Ивановиќ иако во 2016 го напушти белиот спорт се уште е интересна за медиумите. Ана која неодамна стана амбасадорка на УНИЦЕФ поради складниот брак има многу што да каже во медиумите за мирниот брачен живот. Прекрасната Ана и некогашниот капитен на германската фудбалска репрезентација, Бастијан Швајнштајгер