притисни ентер »

Брус Вилис во нова акциона трилогија „Тврдина“
Брус Вилис во нова акциона трилогија „Тврдина“

Брус Вилис во нова акциона трилогија „Тврдина“

Брус Вилис нема да работи на само еден проект, туку на три, откако го стави својот потпис да глуми во акционата трилогија под наслов The Fortress („Тврдина“). Вилис (66) ќе глуми заедно со Xеси Меткалф (42) и Чад Мајкл Мареј (39) во трилогијата, заедно со Кели Грејсон, како што наведува „Дедлајн“. Продукцијата на првиот филм започна изминатиот викенд

Брус Вилис во нова акциона трилогија „Тврдина“

Брус Вилис во нова акциона трилогија „Тврдина“

Брус Вилис нема да работи на само еден проект, туку на три, откако го стави својот потпис да глуми во акционата трилогија под наслов The Fortress („Тврдина“). Вилис (66) ќе глуми заедно со Xеси Меткалф (42) и Чад Мајкл Мареј (39) во трилогијата, заедно со Кели Грејсон, како што наведува „Дедлајн“. Продукцијата на првиот филм започна изминатиот викенд

Брус Вилис во нова акциона трилогија „Тврдина“

Брус Вилис во нова акциона трилогија „Тврдина“

Брус Вилис нема да работи на само еден проект, туку на три, откако го стави својот потпис да глуми во акционата трилогија под наслов The Fortress („Тврдина“). Вилис (66) ќе глуми заедно со Xеси Меткалф (42) и Чад Мајкл Мареј (39) во трилогијата, заедно со Кели Грејсон, како што наведува „Дедлајн“. Продукцијата на првиот филм започна изминатиот викенд

Брус Вилис во нова акциона трилогија „Тврдина“

Брус Вилис во нова акциона трилогија „Тврдина“

Брус Вилис нема да работи на само еден проект, туку на три, откако го стави својот потпис да глуми во акционата трилогија под наслов The Fortress („Тврдина“). Вилис (66) ќе глуми заедно со Xеси Меткалф (42) и Чад Мајкл Мареј (39) во трилогијата, заедно со Кели Грејсон, како што наведува „Дедлајн“. Продукцијата на првиот филм започна изминатиот викенд

Брус Вилис во нова акциона трилогија „Тврдина“

Брус Вилис во нова акциона трилогија „Тврдина“

Брус Вилис нема да работи на само еден проект, туку на три, откако го стави својот потпис да глуми во акционата трилогија под наслов The Fortress („Тврдина“). Вилис (66) ќе глуми заедно со Xеси Меткалф (42) и Чад Мајкл Мареј (39) во трилогијата, заедно со Кели Грејсон, како што наведува „Дедлајн“. Продукцијата на првиот филм започна изминатиот викенд