притисни ентер »

Дегустаторот во една фабрика за вино починал па затоа компанијата решила да вработи нов дегустатор…
Дегустаторот во една фабрика за вино починал па затоа компанијата решила да вработи нов дегустатор…

Дегустаторот во една фабрика за вино починал па затоа компанијата решила да вработи нов дегустатор…

Дегустаторот во една фабрика за вино починал па затоа компанијата решила да вработи нов дегустатор. На огласот за работа се пријавил еден тежок пијаница со искинати и нечисти алишта. Директорот на кадрово размислувал како да го избрка, па решил да го истестира неговото познавање за вината очекувајќи дека нема да може ниту бело од црвено вино да разликува