притисни ентер »

Лавров ќе се сретне со Помпео идната недела
Лавров ќе се сретне со Помпео идната недела

Лавров ќе се сретне со Помпео идната недела

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров идната недела ќе го посети Вашингтон за да се сретне со државниот секретар Мајк Помпео, соопштија американски официјални претставници.Помпео ќе биде домаќин на Лавров во вторник. Како што наведуваат медиумите, Помпео и Лавров ќе разговараат за контролата на оружјето, ситуацијата во Украина и Сирија

Лавров идната недела доаѓа во Вашингтон на средба со Помпео

Лавров идната недела доаѓа во Вашингтон на средба со Помпео

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров следната недела ќе го посети Вашингтон за да се сретне со државниот секретар Мајк Помпео, соопштија американски официјални претставници. Помпео ќе биде домаќин на Лавров во вторник, а се очекува заедничка прес-конференција по разговорите, соопштија двајца неименувани официјални лица. Не е познато

Идната недела во Вашингтон средба Лавров-Помпео

Идната недела во Вашингтон средба Лавров-Помпео

– Рускиот министер за надворешниработи Сергеј Лавров следната недела ќе го посети Вашингтон за да се сретне со државниот секретар Мајк Помпео, соопштија американски официјални претставници. Помпео ќе биде домаќин на Лавров во вторник, а се очекува заедничка прес-конференција по разговорите, соопштија двајца неименувани официјални лица. Не е познато

СРЕДБА ЛАВРОВ-ПОМПЕО: Рускиот министер за надворешни работи следната недела во Вашингтон

СРЕДБА ЛАВРОВ-ПОМПЕО: Рускиот министер за надворешни работи следната недела во Вашингтон

– Рускиот министер за надворешниработи Сергеј Лавров следната недела ќе го посети Вашингтон за да се сретне со државниот секретар Мајк Помпео, соопштија американски официјални претставници. Помпео ќе биде домаќин на Лавров во вторник, а се очекува заедничка прес-конференција по разговорите, соопштија двајца неименувани официјални лица. Не е познато

Лавров идната недела на средба со Помпео

Лавров идната недела на средба со Помпео

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров идната недела ќе го посети Вашингтон за да се сретне со државниот секретар Мајк Помпео, соопштија американски официјални претставници. Помпео ќе биде домаќин на Лавров во вторник. Како што наведуваат медиумите, Помпео и Лавров ќе разговараат за контролата на оружјето, ситуацијата во Украина и Сирија

Лавров идната недела на средба со Помпео

Лавров идната недела на средба со Помпео

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров идната недела ќе го посети Вашингтон за да се сретне со државниот секретар Мајк Помпео, соопштија американски официјални претставници. Помпео ќе биде домаќин на Лавров во вторник. Како што наведуваат медиумите, Помпео и Лавров ќе разговараат за контролата на оружјето, ситуацијата во Украина и Сирија

Лавров ќе го посети Вашингтон следната недела

Лавров ќе го посети Вашингтон следната недела

Помпео во вторник ќе го угости Лавровм а се очекува и дека по разговорот ќе следи заедничка конференција за новинари, соопштиле две неименувани службени лица. Не е познато дали Лавров за време на патувањето планира и други состаноци, за кои во четвртокот се зборувало во руските медиуми, пренесува „АП“. Службените лива сакале да останат анонимни затоа

Лавров идната недела на средба со Помпео

Лавров идната недела на средба со Помпео

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров идната недела ќе го посети Вашингтон за да се сретне со државниот секретар Мајк Помпео, соопштија американски официјални претставници. Помпео ќе биде домаќин на Лавров во вторник. Како што наведуваат медиумите, Помпео и Лавров ќе разговараат за контролата на оружјето, ситуацијата во Украина и Сирија

Лавров идната недела на средба со Помпео

Лавров идната недела на средба со Помпео

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров идната недела ќе го посети Вашингтон за да се сретне со државниот секретар Мајк Помпео, соопштија американски официјални претставници. Помпео ќе биде домаќин на Лавров во вторник. Како што наведуваат медиумите, Помпео и Лавров ќе разговараат за контролата на оружјето, ситуацијата во Украина и Сирија

Лавров ќе го посети Вашингтон следната недела

Лавров ќе го посети Вашингтон следната недела

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров ќе го посети Вашингтон следната недела за да се состане со државниот секретар Мајк Помпео. Помпео во вторник ќе го угости Лавровм а се очекува и дека по разговорот ќе следи заедничка конференција за новинари, соопштиле две неименувани службени лица. Не е познато дали Лавров за време на патувањето