притисни ентер »

ЕМОТИВНО: Ги покани сите другарчиња од градинка во судница да го гледаат неговото посвојување
ЕМОТИВНО: Ги покани сите другарчиња од градинка во судница да го гледаат неговото посвојување

ЕМОТИВНО: Ги покани сите другарчиња од градинка во судница да го гледаат неговото посвојување

| декември 7, 2019 Едно петгодишно момче од Мичиген ги поканило сите другарчиња од градинката да присуствуваат на процесот на неговото посвојување. Детето по име Мајкл синоќа формално му се придружи на своето ново семејство со одлука на судот во округот Кент. Погледнете ја и прекрасната галерија на среќните дечиња Додека судијката ја соопштуваше конечната

Ги покани сите другарчиња од градинка во судница да го гледаат неговото посвојување

Ги покани сите другарчиња од градинка во судница да го гледаат неговото посвојување

Едно петгодишно момче од Мичиген ги поканило сите другарчиња од градинката да присуствуваат на процесот на неговото посвојување. Детето по име Мајкл синоќа формално му се придружи на своето ново семејство со одлука на судот во округот Кент. Додека судијката ја соопштуваше конечната одлука за посвојувањето на 5-годишниот Мајкл, зад среќното детенце

Ја собра цела градинка , на неговото посвојување

Ја собра цела градинка , на неговото посвојување

Едно петгодишно момче од Мичиген ги поканило сите другарчиња од градинката да присуствуваат на процесот на неговото посвојување. Детето по име Мајкл синоќа формално му се придружи на своето ново семејство со одлука на судот во округот Кент. Судот на facebook се пофали со фотка од Мајкл каде седи во, за него, огромната столица веднаш до неговите нови

Ja повика цела градинка во суд на денот на неговото посвојување – момче кое топи срца

Ja повика цела градинка во суд на денот на неговото посвојување – момче кое топи срца

(ВИДЕО) „Семејство не е иста ДНК, семејство е поддршка и љубов“ Петгодишниот Мајкл од Мичиген ги повика сите другарчиња од градинка, да дојдат на суд, да бидат публика и сведоци на неговото законско посвојување и со овој гест ги освои срцата на многу луѓе ширум светот, пренесе NBS News. Мајкл во четвртокот и формално му се придружи на неговото ново

ЕМОТИВНО: Ги покани сите другарчиња од градинка во судница да го гледаат неговото посвојување

ЕМОТИВНО: Ги покани сите другарчиња од градинка во судница да го гледаат неговото посвојување

ЕМОТИВНО: Ги покани сите другарчиња од градинка во судница да го гледаат неговото посвојување (ВИДЕО) Едно петгодишно момче од Мичиген ги поканило сите другарчиња од градинката да присуствуваат на процесот на неговото посвојување. Детето по име Мајкл синоќа формално му се придружи на своето ново семејство со одлука на судот во округот Кент. Додека

Позитива на денот: 5-годишно детенце ги покани сите ...

Позитива на денот: 5-годишно детенце ги покани сите ...

Весела атмосфера владееше во судница во Мичиген кога мало момче и официјално беше посвоено. Додека судијката ја соопштуваше конечната одлука за посвојувањето на 5-годишниот Мајкл, зад среќното детенце седеа сите негови другарчиња од градинка со рачно изработени срца во рацете. Две од дечињата изјавија „Го сакам Мајкл“ и „Мајкл е мојот најдобар другар“