притисни ентер »

„Новиот Шекил О’Нил“ чука на вратите на НБА
„Новиот Шекил О’Нил“ чука на вратите на НБА

„Новиот Шекил О’Нил“ чука на вратите на НБА

Се вика Зајон Вилијамсон, игра за колеџот Дјук, има само 18 години, висок е 201 сантиметар, а веќе има 129 килограми. Според најавите „новиот Шекил О’Нил“ веќе од наредната сезона можно е да се најде во НБА. Доколку младиот Вилијамсон влезе во најквалитетната кошаркарска лига во светот, тогаш потежок од него би бил само „џинот“ Бобан Марјановиќ кој

„Новиот Шекил О’Нил“ чука на вратите на НБА

„Новиот Шекил О’Нил“ чука на вратите на НБА

Се вика Зајон Вилијамсон, игра за колеџот Дјук, има само 18 години, висок е 201 сантиметар, а веќе има 129 килограми. Според најавите „новиот Шекил О’Нил“ веќе од наредната сезона можно е да се најде во НБА. Доколку младиот Вилијамсон влезе во најквалитетната кошаркарска лига во светот, тогаш потежок од него би бил само „џинот“ Бобан Марјановиќ кој

Новото чудовиште во НБА лигата!!!

Новото чудовиште во НБА лигата!!!

sbnation Се уште не игра во најсилното кошаркарско првенство на светот, но јасно е дека тоа е неговата следна дестинација. Прашање на време е само кога, тој ќе облече дрес на една НБА франшиза. Зајон Вилијамсон е член на колеџот Дјук, има 18 години, висок е 201 сантиметрар, а има 129 килограми телесна маса. Само Бобан Марјановиќ (221, 132, 30), од