притисни ентер »

Никој не ја почитува забраната: Опасна туристичка атракција која одзема животи
Никој не ја почитува забраната: Опасна туристичка атракција која одзема животи

Никој не ја почитува забраната: Опасна туристичка атракција која одзема животи

Островот на љубовта кој според митологијата е родното место на Афродита се наоѓа во Кипар. Годишно има многу туристи кои ги посетуваат морските пештери и се фасцинираат од боите, уживаат во зајдисонцето, а храбрите ги забораваат сите забрани и скокаат во синото море од висина околу 10 метри. Овие скокови се многу опасни, а постојат неколку телефонски