притисни ентер »

Арсовски: МВР со денови го крие третиот напаѓач на починатиот Саздовски

Арсовски: МВР со денови го крие третиот напаѓач на починатиот Саздовски

МВР веќе четврти ден го крие третото лице што било соучесник во злосторството и убиството на малиот Никола Саздовски – Саздо, рече денеска портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски, во изјава дадена пред Министерството за внатрешни работи. Тој истакна дека не се соопштува идентитетот на третиот напаѓач, ниту се објавува негова фотографија за да биде

Арсовски: МВР со денови го крие третиот напаѓач на починатиот Саздовски

Арсовски: МВР со денови го крие третиот напаѓач на починатиот Саздовски

МВР веќе четврти ден го крие третото лице кое што било соучесник во злосторството и убиството на малиот Никола Саздовски – Саздо, рече денеска портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски, во изјава дадена пред Министерството за внатрешни работи. Тој истакна дека не се соопштува идентитетот на третиот напаѓач, ниту се објавува негова фотографија за да

ВМРО-ДПМНЕ: МВР го крие третиот осомничен за убиството на Саздовски

ВМРО-ДПМНЕ: МВР го крие третиот осомничен за убиството на Саздовски

ВМРО-ДПМНЕ го обвини Министерството за внатрешни работи дека го крие идентитетот на третото лице осомничено за убиството на членот на навивачката група Комити, Никола Саздовски. Опозицијата се сомнева дека зад молкот на полицијата се кријат политички цели и тенденција на осомничениот да му се промени идентитетот. Од партијата на Христијан Мицковски

Арсовски: Зошто МВР и Спасовски го кријат третиот обвинет од случајот Саздовски, дали се создаваат околности за бегство на убиецот?

Арсовски: Зошто МВР и Спасовски го кријат третиот обвинет од случајот Саздовски, дали се создаваат околности за бегство на убиецот?

МВР веќе четврти ден го крие третото лице кое што било соучесник во злосторството и убиството на малиот Никола Саздовски – Саздо. Не се соопштува ниту неговиот идентитет, ниту се објавува негова фотографија за да биде пријавен од некој граѓанин доколку биде сретнат некаде за да може да биде изведено пред органите на правдата. Нема информации ниту каде

Арсовски: Зошто МВР го крие третото лице кое беше соучесник во убиството на Саздо

Арсовски: Зошто МВР го крие третото лице кое беше соучесник во убиството на Саздо

МВР веќе четврти ден го крие третото лице кое што било соучесник во злосторството и убиството на малиот Никола Саздовски – Саздо. Не се соопштува ниту неговиот идентитет, ниту се објавува негова фотографија за да биде пријавен од некој граѓанин доколку биде сретнат некаде за да може да биде изведено пред органите на правдата. Нема информации ниту каде

Арсовски: МВР го крие третото лице кое беше соучесник во убиството на Саздо

Арсовски: МВР го крие третото лице кое беше соучесник во убиството на Саздо

„МВР веќе четврти ден го крие третото лице кое што било соучесник во злосторството и убиството на малиот Никола Саздовски - Саздо. Не се соопштува ниту неговиот идентитет, ниту се објавува негова фотографија за да биде пријавен од некој граѓанин доколку биде сретнат некаде за да може да биде изведено пред органите на правдата. Нема информации ниту

МВР веќе четврти ден го крие третото лице кое што било соучесник во злосторството и убиството на малиот Никола Саздовски – Саздо

МВР веќе четврти ден го крие третото лице кое што било соучесник во злосторството и убиството на малиот Никола Саздовски – Саздо

МВР веќе четврти ден го крие третото лице кое што било соучесник во злосторството и убиството на малиот Никола Саздовски – Саздо

Арсовски: Зошто МВР и Спасовски го кријат третиот обвинет од случајот Саздовски, дали се создаваат околности за бегство на убиецот?

Арсовски: Зошто МВР и Спасовски го кријат третиот обвинет од случајот Саздовски, дали се создаваат околности за бегство на убиецот?

Арсовски: Зошто МВР и Спасовски го кријат третиот обвинет од случајот Саздовски, дали се создаваат околности за бегство на убиецот? МВР веќе четврти ден го крие третото лице кое што било соучесник во злосторството и убиството на малиот Никола Саздовски – Саздо. Не се соопштува ниту неговиот идентитет, ниту се објавува негова фотографија за да биде

Арсовски: Зошто МВР го крие третото лице кое беше соучесник во убиството на Саздо

Арсовски: Зошто МВР го крие третото лице кое беше соучесник во убиството на Саздо

МВР веќе четврти ден го крие третото лице кое што било соучесник во злосторството и убиството на малиот Никола Саздовски – Саздо. Не се соопштува ниту неговиот идентитет, ниту се објавува негова фотографија за да биде пријавен од некој граѓанин доколку биде сретнат некаде за да може да биде изведено пред органите на правдата. Нема информации ниту каде

ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски трет ден ги премолчува деталите за убиеното момче

ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски трет ден ги премолчува деталите за убиеното момче

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски, на прес-конференција обвини дека трет ден министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, молчи за деталите за случајот со убиеното 21-годишно момче Никола Саздовски – Саздо. „Кој е третиот што учествувал во убиството и зошто досега не е приведен? Дали власта го крие или во моментов се бара канал за негово