притисни ентер »

Изменет сообраќаен режим на „Лазар Личеновски“ поради снимање филм
Изменет сообраќаен режим на „Лазар Личеновски“ поради снимање филм

Изменет сообраќаен режим на „Лазар Личеновски“ поради снимање филм

Поради снимање филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО – Скопје, утре и задутре од 18 до 6 часот и на 15 и 16 септември 2019 (недела и понеделник) од 18 до 6 часот, на улицата „Лазар Личеновски“ ќе биде воведен посебен сообраќаен режим. Како што соопшти МВР, сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници. МВР апелира до граѓаните да ги

Посебен сообраќаен режим на улицата Лазар Личеновски поради снимање филм

Посебен сообраќаен режим на улицата Лазар Личеновски поради снимање филм

Утре и задутре во периодот од 18 до 6 часот и в недела и в понеделник во истото време на улицата Лазар Личеновски, поради снимање филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал" ДОО, Скопје, Одделението за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот, при што сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници. Утре и

Посебен сообраќаен режим на улицата Лазар Личеновски поради снимање на филм

Посебен сообраќаен режим на улицата Лазар Личеновски поради снимање на филм

Утре и задутре во периодот од 18 до 6 часот и во недела и понеделник во истото време на улицата Лазар Личеновски, поради снимање на филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО, Скопје, Одделението за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот, при што сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници. МВР

Изменет сообраќаен режим на „Лазар Личеновски" поради снимање филм

Изменет сообраќаен режим на „Лазар Личеновски" поради снимање филм

Како што соопшти МВР, сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници. МВР апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници по сообраќајниците по кои ќе се одвива настанот./МИА

Посебен сообраќаен режим на улицата Лазар Личеновски поради снимање филм

Посебен сообраќаен режим на улицата Лазар Личеновски поради снимање филм

Во четврток и петок во периодот од 18 до 6 часот и во недела и понеделник во истото време на улицата Лазар Личеновски, поради снимање на филм од страна на ДФПУ „Вертиго висуал“ ДОО Скопје, Одделението за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот при што сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници.

Изменет сообраќаен режим на „Лазар Личеновски“ поради снимање филм

Изменет сообраќаен режим на „Лазар Личеновски“ поради снимање филм

Поради снимање филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО – Скопје, утре и задутре од 18 до 6 часот и на 15 и 16 септември 2019 (недела и понеделник) од 18 до 6 часот, на улицата „Лазар Личеновски“ ќе биде воведен посебен сообраќаен режим. Како што соопшти МВР, сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници. МВР апелира до граѓаните да ги

Изменет сообраќаен режим на „Лазар Личеновски“ поради снимање филм

Изменет сообраќаен режим на „Лазар Личеновски“ поради снимање филм

Поради снимање филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО – Скопје, утре и задутре од 18 до 6 часот и на 15 и 16 септември 2019 (недела и понеделник) од 18 до 6 часот, на улицата „Лазар Личеновски“ ќе биде воведен посебен сообраќаен режим. Како што соопшти МВР, сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници. МВР апелира до граѓаните да ги

Посебен сообраќаен режим на улицата Лазар Личеновски поради снимање филм

Посебен сообраќаен режим на улицата Лазар Личеновски поради снимање филм

Утре и задутре во периодот од 18 до 6 часот и в недела и в понеделник во истото време на улицата Лазар Личеновски, поради снимање филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО, Скопје, Одделението за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот, при што сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници. МВР апелира

Изменет сообраќаен режим на улицата „Лазар Личеноски“: Ќе се снима филм

Изменет сообраќаен режим на улицата „Лазар Личеноски“: Ќе се снима филм

На 12 и 13.09.2019 (четврток и петок) во времето од 18.00 до 06.00 часот и на 15 и 16.09.2019 (недела и понеделник) во времето од 18.00 до 06.00 часот на улицата „Лазар Личеновски“, поради снимање на филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО, Скопје, Одделението за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот, при

Изменет сообраќаен режим на „Лазар Личеновски“ поради снимање филм

Изменет сообраќаен режим на „Лазар Личеновски“ поради снимање филм

Поради снимање филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО – Скопје, утре и задутре од 18:00 до 06:00 часот и на 15 и 16 септември 2019 (недела и понеделник) од 18:00 до 06:00 часот, на улицата „Лазар Личеновски“ ќе биде воведен посебен сообраќаен режим. Како што соопшти МВР, сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници. МВР апелира до граѓаните