притисни ентер »

Заев на ФБ: Голем интерес од медиумите во Грција и од регионот за Северна Македонија
Заев на ФБ: Голем интерес од медиумите во Грција и од регионот за Северна Македонија

Заев на ФБ: Голем интерес од медиумите во Грција и од регионот за Северна Македонија

Премиерот Зоран Заев утринава на својот Фејсбук профил напиша дека медиумите од Грција и од регионот покажале голем интерес за Северна Македонија и за постизборниот период. Во статусот, Заев наведува дека за време на неговиот престој во Атина дал интервјуа за електронското издание на Си-еН-еН, за Топ Ченел од Тирана, за Та Неа, за Мега ТВ од Атина,

Заев на ФБ: Голем интерес од медиумите во Грција и од регионот за Македонија

Заев на ФБ: Голем интерес од медиумите во Грција и од регионот за Македонија

Во статусот, Заев наведува дека за време на неговиот престој во Атина дал интервјуа за електронското издание на СНН, за Топ Ченел од Тирана, за Та Неа, за Мега ТВ од Атина, за грчката програма на Еуроњуз и за други медиуми, во кои истакнал дека граѓаните во Македонија знаат да ги наградaт тешките политички одлуки кои решаваат големи проблеми. – Решавањето

Заев од Атина: Граѓаните знаат да наградат за тешки политички одлуки

Заев од Атина: Граѓаните знаат да наградат за тешки политички одлуки

Премиерот Зоран Заев објави утринава дека медиумите од Грција и од регионот покажале голем интерес за Северна Македонија и за постизборниот период.За време на неговиот престој во Атина дал интервјуа за електронското издание на Си-ен-ен, за Топ Ченел од Тирана, за Та Неа, за Мега ТВ од Атина, за грчката програма на Еуроњуз и за други медиуми, во кои

Заев на ФБ: Голем интерес од медиумите во Грција и од регионот за Северна Македонија

Заев на ФБ: Голем интерес од медиумите во Грција и од регионот за Северна Македонија

Премиерот Зоран Заев утринава на својот Фејсбук профил напиша дека медиумите од Грција и од регионот покажале голем интерес за Северна Македонија и за постизборниот период. Во статусот, Заев наведува дека за време на неговиот престој во Атина дал интервјуа за електронското издание на Си-еН-еН, за Топ Ченел од Тирана, за Та Неа, за Мега ТВ од Атина,

Заев за грчките медиуми: Граѓаните во Северна Македонија покажаa дека знаат да ги наградaт тешките политички одлуки кои решаваат големи проблеми

Заев за грчките медиуми: Граѓаните во Северна Македонија покажаa дека знаат да ги наградaт тешките политички одлуки кои решаваат големи проблеми

Медиумите од Грција и регионот покажаа голем интерес за дводневната посета на премиерот Зоран Заев на Атина каде ќе говори на конференцијата на „Економист“. -Претставниците на медиумите од Грција и од регионот покажаа голем интерес за Северна Македонија и за постизборниот период, за време на дводневната работна посета на Атина и учеството на конференцијата

Грчките и медиумите во регионот со голем интерес за Македонија на конференцијата на „Економист“ во Атина

Грчките и медиумите во регионот со голем интерес за Македонија на конференцијата на „Економист“ во Атина

Претставниците на медиумите од Грција и од регионот покажаа голем интерес за Северна Македонија и за постизборниот период, за време на дводневната работна посета на Атина и учеството на конференцијата на „Економист“ на тема „Европа: Зајакнување на кохезијата во турбулентни времиња“, напиша премиерот Зоран Заев на неговиот Фејсбук-профил. „Во интервјуата

Заев на Фејсбук: Голем интерес од медиумите во Грција и од регионот за Северна Македонија

Заев на Фејсбук: Голем интерес од медиумите во Грција и од регионот за Северна Македонија

Премиерот Зоран Заев утринава на својот Фејсбук профил напиша дека медиумите од Грција и од регионот покажале голем интерес за Македонија и за постизборниот период. Во статусот, Заев наведува дека за време на неговиот престој во Атина дал интервјуа за електронското издание на Си-еН-еН, за Топ Ченел од Тирана, за Та Неа, за Мега ТВ од Атина, за грчката

Заев: Голем интерес од медиумите во Грција и од регионот за Северна Македонија

Заев: Голем интерес од медиумите во Грција и од регионот за Северна Македонија

Премиерот Зоран Заев утринава на својот Фејсбук профил напиша дека медиумите од Грција и од регионот покажале голем интерес за Северна Македонија и за постизборниот период. Во статусот, Заев наведува дека за време на неговиот престој во Атина дал интервјуа за електронското издание на Си-еН-еН, за Топ Ченел од Тирана, за Та Неа, за Мега ТВ од Атина,