притисни ентер »

Ричард Гир доби син, се породи неговата 34 години помлада сопруга
Ричард Гир доби син, се породи неговата 34 години помлада сопруга

Ричард Гир доби син, се породи неговата 34 години помлада сопруга

Холивудскиот актер Ричард Гир доби син, само неколку месеци пред неговиот 70. роденден. Пред неколку дена неговата сопруга Алехандра Силва (36) се породи во Њујорк, а името на момчето сè уште не го откриваат. Ричард веќе има 18-годишен син, Хомер Џејмс, со поранешната сопруга Кареј Ловел. Алехандра исто така има дете од првиот брак, шестгодишниот син

Ричард Гир доби син, се породи неговата 34 години помлада сопруга

Ричард Гир доби син, се породи неговата 34 години помлада сопруга

Холивудскиот актер Ричард Гир доби син, само неколку месеци пред неговиот 70. роденден. Пред неколку дена неговата сопруга Алехандра Силва (36) се породи во Њујорк, а името на момчето сè уште не го откриваат. Ричард веќе има 18-годишен син, Хомер Џејмс, со поранешната сопруга Кареј Ловел. Алехандра исто така има дете од првиот брак, шестгодишниот син

Ричард Гир доби син, се породи неговата 34 години помлада сопруга

Ричард Гир доби син, се породи неговата 34 години помлада сопруга

Холивудскиот актер Ричард Гир доби син, само неколку месеци пред неговиот 70. роденден. Пред неколку дена неговата сопруга Алехандра Силва (36) се породи во Њујорк, а името на момчето сè уште не го откриваат. Ричард веќе има 18-годишен син, Хомер Џејмс, со поранешната сопруга Кареј Ловел. Алехандра исто така има дете од првиот брак, шестгодишниот син

Ричард Гир доби син, се породи неговата 34 години помлада сопруга

Ричард Гир доби син, се породи неговата 34 години помлада сопруга

Холивудскиот актер, Ричард Гир, само неколку месеци пред неговиот 70. роденден доби син. Пред неколку дена неговата сопруга 36-годишната, Алехандра Силва се породи во Њујорк, а името на момчето сè уште не го откриваат. Ричард веќе има 18-годишен син, Хомер Џејмс, со поранешната сопруга Кареј Ловел. Алехандра исто така има дете од првиот брак, шестгодишниот

Ричард Гир стана татко на 69 години

Ричард Гир стана татко на 69 години

Холивудската ѕвезда Ричард Гир вторпат стана татко. Неговата сопруга Александра Силва минатиот викенд роди син, пишува шпанскиот весник „Ола“. 36-годишната Александра се породила во Њујорк, а името на бебето се уште не е објавено. Бебето е родено седум месеци пред Гир да наполни 70 години. Ричард Гир пред Александра два пати беше во брак. Со топ-моделот

Ричард Гир по втор пат татко, неколку месеци пред 70-тиот роденден

Ричард Гир по втор пат татко, неколку месеци пред 70-тиот роденден

Холивудскиот актер Ричард Гир стана татко по втор пат само неколку месеци пред неговиот 70-ти роденден. Веста дека Гир доби син со својата 36-годишна сопруга Алехандра Силва ја објави шпанскиот магазин „Hola“. Името на новороденчето кое е родено во Њујорк се уште не е познато. Ричард Гир веќе има 18-годишен син Хомер Џејмс Џигме со поранешната сопруга

Славниот актер доби син- се породи неговата 34 години помлада сопруга

Славниот актер доби син- се породи неговата 34 години помлада сопруга

Славниот актер доби син- се породи неговата 34 години помлада сопруга Холивудскиот актер Ричард Гир доби син, само неколку месеци пред неговиот 70. роденден. Пред неколку дена неговата сопруга Алехандра Силва (36) се породи во Њујорк, а името на момчето сè уште не го откриваат. Ричард веќе има 18-годишен син, Хомер Џејмс, со поранешната сопруга Кареј

Ричард Гир стана татко пред 70. роденден: Неговата 34 години помлада сопруга му роди син

Ричард Гир стана татко пред 70. роденден: Неговата 34 години помлада сопруга му роди син

Холивудската ѕвезда Ричард Гир стана тако по втор пат само неколку месеци пред неговиот 70. роденден. Ричард со сопругата Алехандра Силва доби син, на седум месеци пред неговиот 70. роденден. Пред неколку дена Силва (36) се породи во Њујорк, а името на момчето се уште не е познато на јавноста. Гир веќе го има 18-годишниот син Хомер Џејмс со поранешната

Ричард Гир вторпат стана татко

Ричард Гир вторпат стана татко

Холивудската ѕвезда Ричард Гир вторпат стана татко. Неговата сопруга Александра Силва минатиот викенд роди син, пишува шпанскиот весник „Ола“. 36-годишната Александра се породила во Њујорк, а името на бебето се уште не е објавено. Бебето е родено седум месеци пред Гир да наполни 70 години. Ричард Гир пред Александра два пати беше во брак. Со топ-моделот

Ричард Гир стана татко на 69 години

Ричард Гир стана татко на 69 години

Познатиот актер Ричард Гир (69) и неговата сопруга Александра Силва (36) станаа родители на здраво машко бебе, објави шпанскиот магазин Hola! Ова е нивно прво заедничко дете, а второ на актерот кој е во брак со Александра од април минатата година, а заедно се од 2014 – тата година. Инаку, и двајцата имаат по едно дете од претходните бракови – Ричард