притисни ентер »

Не сакате да полагате!? Еве како да си добиете возачка дозвола!
Не сакате да полагате!? Еве како да си добиете возачка дозвола!

Не сакате да полагате!? Еве како да си добиете возачка дозвола!

За секој проблем постои решение, а она неопходното е да се има креативност и решителност. Се чини дека еден кинез ги имал овие два атрибута, и повеќе од потребното. Танг од кинеската провинција Лиуж се сетил на многу креативен начин да ги заобиколи законите и при тоа несакајќи да полага си добил возачка дозвола. Всушност тој не добил туку самиот си